Tuja scena

Najmlajša hči Micka Jaggerja pričakuje prvega otroka

Los Angeles, 19. 06. 2024 19.45 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Georgia May Jagger, najmlajša hči pevca Micka Jaggerja, je na družbenem omrežju sporočila, da s partnerjem Cambryanom Sedlickom pričakujeta prvega skupnega otroka. 32-letnica je objavila tudi fotografije nosečniškega trebuščka, kmalu pa so njeno sekcijo s komentarji preplavile številne čestitke oboževalcev in tudi njenih zvezdniških prijateljev.

Najmlajša hči Micka Jaggerja, modna oblikovalka Georgia May Jagger, je na Instagramu objavila vrsto fotografij, iz katerih je razvidno, da se bo 32-letnica skupaj s partnerjem Cambryanom Sedlickom kmalu razveselila prvega skupnega otroka. "Potrpežljivo čakava najinega novega najboljšega prijatelja," je pripisala ob fotografijah, na katerih je pokazala nosečniški trebušček.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Prelepa mama," je njeno objavo komentirala Paris Hilton, sicer mati dveh otrok, s čestitkami pa so se ji pridružili tudi številni oboževalci Jaggerjeve, ki se je z očetom svojega prvega otroka začela sestajati julija leta 2021. Par je od takrat pogosto objavljal fotografije in posnetke njunih potovanj.  

"Moje življenje je bilo že od nekdaj obdano z glasbo in rolkanjem. Vedno so me privlačili mesto, ulična kultura in glasbeniki," je pred časom povedala v nekem intervjuju in tako pojasnila, kako se je spoznala s 27-letnim rolkarjem.

Georgia, ki ima po očetovi strani še sedem sorojencev, se je od 16. leta starosti ukvarjala z manekenstvom, pri tem pa jo je sedaj 80-letni zvezdnik vedno podpiral, je leta 2010 povedala v intervjuju za Harper's Bazaar: "Oče mi je dovolil, da sem sama prišla do ugotovitve, kaj si želim početi. Starša mi nikoli nista pridigala. Ko sem bila otrok, sem si želela postati vrvohodec ali morska biologinja, moja starša pa niti ne bi bila presenečena, če bi zares počela te stvari."

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

medŠihtom
19. 06. 2024 21.41
+0
štepanje. ker lahko. ker je denar, obveznosti pa nič. včasih se je treba vprašat kakšne gene trosijo posamezniki naokoli, in, ali nebi bilo morebit bolje če se tovrstni nebi razmnoževali s štepanjem iz dovhčasa, kot tile. kdo še rabi grde ljudi v 2024 ?
OvcjiPastir
19. 06. 2024 21.30
+4
Mali bo lepotec kot njegov deda.
odpisani zasedli vlado
19. 06. 2024 21.02
-4
Ta še je bolj nagravžna kot njen stari.
Stinger
19. 06. 2024 20.32
-3
Prepozno ven vzel 🙈🤣