Tuja scena

Naomi Campbell presenetila: pri 53 letih znova postala mama

London, 29. 06. 2023 21.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Naomi Campbell, ki se je pred dvema letoma razveselila hčere, je na družbenem omrežju sporočila, da je povečala svojo družino. S fotografijo je predstavila svojega sina, ob tem pa zapisala, da ni nikoli prepozno, da postaneš mati.

Naomi Campbell
Naomi Campbell FOTO: AP

"Moja mali dragec, vedi, da si nadvse cenjen in obdan z ljubeznijo od trenutka, ko si nas počastil s svojo prisotnostjo. Resnično božje darilo, počaščena sem. Pozdravljen, mali fantek," je Naomi Campbell zapisala v objavi na Instagramu, ki ji je dodala fotografijo, na kateri pestuje novorojenca, ki se ga z eno roko dotika tudi njegova dvoletna sestra. Ob tem je pripisala, da je sedaj mama dveh otrok in dodala: "Nikoli ni prepozno, da postaneš mati." Kot pri hčeri, katere ime še vedno ni javno znano, tudi tokrat ni razkrila sinovega imena.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Manekenka je z novico, da je prvič postala mama, presenetila tudi pred dvema letoma, ko je prav tako na družbenem omrežju sporočila, da je pri 50. letih dobila hčerko. "Čudovit majhen blagoslov me je izbral za svojo mamo. Počaščena sem, da je tale mala nežna duša postala del mojega življenja. Ni besed, s katerimi bi opisala življenjsko vez, ki naju povezuje. Ni večje ljubezni," je takrat zapisala. Lani je s hčerko pozirala za britanski Vogue, kjer je zanikala številna namigovanja, da je hčer posvojila. "Moja hči ni bila posvojena – moja je. Na prste ene roke lahko preštejem ljudi, ki so vedeli, da bom postala mama," je dejala.

V intervjuju za britanski Vogue je še dejala, da spodbuja svoje starejše prijateljice, naj ne oklevajo pri odločitvi, da postanejo mame. "Vsem pravim: 'Storite to, ne oklevajte.'" Dodala je, da ima popolnoma nesebičen odnos do materinstva in nima težav s tem, da je med njima s hčerko 50-letna razlika v letih.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ana15
21. 09. 2023 17.24
+1
punkracij
29. 06. 2023 21.29
+2