28°C

Našli nekaj dni pogrešano igralko Tanyo Fear

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
1
Britansko igralko, ki se je pojavila v seriji Doctor Who, so svojci prijavili kot pogrešano osebo. Fearova naj bi izginila 9. septembra na območju Los Angelesa, podrobnosti razlogov njenega izginotja pa za zdaj niso znane. 31-letnico so sedaj našli.

Tanyo Fear, ki je bila v Los Angelesu prijavljena kot pogrešana oseba, so po nekaj dneh od izginotja našli. Losangeleška policija je za ameriške medije potrdila novico, da so igralko britanskih korenin locirali 13. septembra ob 11. uri dopoldan po lokalnem času. Več informacij zaradi spoštovanja njene zasebnosti niso razkrivali.

Tanya Fear se je rodila 29. decembra 1989 kot Pauline Tanyaradzwa Adele Fear.
Tanya Fear se je rodila 29. decembra 1989 kot Pauline Tanyaradzwa Adele Fear.FOTO: Profimedia

31-letnica je veliko skrbi pri domačih ter tudi oboževalcih znanstveno-fantastične serije Doctor Who vzbudila po tem, ko so njeni bližnji poročali, da je niso videli od 9. septembra. To je potrdil tudi policist Jay Chaves s policijske postaje, ki je bila obveščena o izginotju.

Na družbenih omrežjih so se hitro zvrstile objave, ki so vsebovale ključnik #najditeTanyoFear, javnost pa so za pomoč pri iskanju zaprosili tudi njeni prijatelji in družina. Poudarili so, da je izrednega pomena vsaka, tudi najmanjša informacija.  

PREBERI ŠE
Igralko Tanyo Fear prijavili kot pogrešano osebo v Los Angelesu

Fearova je v epizodi nadaljevanke Doctor Who zaigrala v vlogi dr. Jade McIntyre, pojavila pa se je tudi v filmih A Moving Image, Kick-ass 2 in Spotless.