Tuja scena

Nekdanji mož Ariane Grande znova našel srečo v ljubezni

Los Angeles, 11. 06. 2024 16.25 | Posodobljeno pred 5 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji mož pevke Ariane Grande Dalton Gomez je po ločitvi znova našel srečo v ljubezni. Nepremičninski posrednik je uradno v zvezi z igralko Maiko Monroe, na družbenem omrežju pa sta že delila skupne fotografije, na katerih delujeta zelo ljubeče drug do drugega. 31-letnica je galeriji fotografij preprosto dodala simbol zvezdnega utrinka in tako nakazala, da je njuna zveza magična.

Dalton Gomez, nekdanji mož pevke Ariane Grande, ne žaluje več za izgubljeno ljubeznijo. Nepremičninski posrednik je ponovno srečno zaljubljen, z igralko Maiko Monroe pa sta zvezo potrdila tudi na družbenem omrežju, kjer je zvezdnica filma Opazovana delila nekaj skupnih fotografij, med njimi pa je tudi ena, na kateri se strastno poljubljata.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Par so začeli romantično povezovati pred osmimi meseci, oktobra 2023 pa so ju v objektiv ujeli ulični fotografi, ko sta se v enem od znanih klubov v Los Angelesu strastno poljubljala. Takrat je očividec za Deuxmoi dejal, da zaljubljencev ni skrbelo, da bi ju kdo zalotil pri izkazovanju naklonjenosti. "Bila sta zelo prijateljska in oba sta se predstavila," je dejal vir.

Za valentinovo sta se odpravila skupaj na počitnice v znano letovišče v Mehiki, kjer medsebojne naklonjenosti prav tako nista skrivala pred radovednimi pogledi. 28-letnik je svoje dekle zaščitniško objel okoli pasu, ko sta se povzpela po stopnicah, njegovo ljubečo gesto pa so v objektive ujeli ulični fotografi.

Gomez in Grandejeva sta se uradno ločila leta 2023, njun zakon pa je trajal vsega skupaj le dve leti. Srečno zaljubljena pa je že nekaj časa tudi pevka, ki je svojega trenutnega partnerja, igralca Ethana Slaterja, spoznala med snemanjem filma, v katerem sta oba nastopila. Zadnjič so ju v javnosti skupaj videli aprila, ko sta se udeležila zabave v Las Vegasu.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BUONcaffee
11. 06. 2024 17.57
+0
Ariana kar menja može! Očitno je ona problem ker ne ve kaj bi imela!
BUONcaffee
11. 06. 2024 18.24
slimy12
11. 06. 2024 17.23
+1
OPUSDEI
11. 06. 2024 17.11
+0
sej na začetku je povsod sreča.... pol pa bo spet ločitev in depresija