Tuja scena

Nič več prijatelja: Gisele Bündchen in inštruktor jiu-jitsuja naj bi bila par

Los Angeles , 21. 02. 2024 08.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Gisele Bündchen in Joaquima Valento so že večkrat opazili skupaj. Med drugim je inštruktor jiu-jitsuja slavni manekenki in njenim otrokom že lani delal družbo na počitnicah na Kostariki. Čeprav so takrat viri blizu para zatrjevali, da sta zgolj prijatelja, so govorice o tem, da sta tudi zaljubljena, vedno glasnejše. Bolj intimno naj bi se družila že vse od junija, njuna ljubezen pa se je razvila iz tesnega prijateljstva.

Gisele Bündchen naj bi bila znova zaljubljena. Srce slavne manekenke, ki se je leta 2022 ločila od Toma Bradyja, se je po poročanju tujih medijev ogrelo za Joaquima Valento. Valente je njen inštruktor jiu-jitsuja, s katerim sta bila skupaj opažena že lani januarja, ko je zvezdnica z otroki dopustovala na Kostariki.  

Gisele Bündchen naj bi bila znova zaljubljena.
Gisele Bündchen naj bi bila znova zaljubljena. FOTO: Profimedia

Čeprav so viri blizu para še nedavno trdili, da je med njima zgolj in samo dobro prijateljstvo, so govorice o tem, da sta zaljubljena, vedno glasnejše. "Začela sta kot dobra prijatelja," je za People povedal vir in nadaljeval: "Na zmenke hodita že vse od junija, a gresta počasi. Spoznavata se. Gisele si želi svojo zasebnost ohraniti zase in o ljubezni ne želi govoriti, dokler se spoznavata."

Prav trener naj bi bil tudi tisti, ki je lepo 43-letnico tolažil v času, ko se je po 13 letih zakona ločevala od nekdanjega igralca ameriškega nogometa, s katerim ima dva otroka. "Bil je velika tolažba zanjo, medtem ko se je ločevala. Njuno prijateljstvo je po ločitvi postalo romantično," je zatrdil vir. "Joaquim je odličen fant. Je prizemljen, prijazen in navdihujoč. Gisele je po ločitvi oklevala glede zmenkov, a z njim ji je bilo domače," je še dodal.

Gisele Bündchen in Joaquim Valente naj bi bila lani januarja na Kostariki samo prijatelja.
Gisele Bündchen in Joaquim Valente naj bi bila lani januarja na Kostariki samo prijatelja. FOTO: Instagram

Med drugim naj bi Brazilko pri novem fantu privlačilo tudi dejstvo, da prihajata iz podobnih okolij. "Oba sta Brazilijo zapustila zelo mlada. Oba sta si v ZDA ustvarila neverjetno življenje. Oba obožujeta Miami, uživata pa tudi v potovanjih. Oba uživata v zdravem življenju. Gisele je srečna in uživa v življenju. Joaquim je popoln zanjo," je o očitno novem zvezdniškem paru, ki so ga paparaci prvič opazili skupaj že novembra 2022, prepričan vir.  

Po ločitvi Gisele in Toma, ki sta starša 14-letnega Benjamina in 11-letne Vivian, je tudi 46-letnik že poskusil novo srečo v ljubezni. Do nedavnega se je sestajal z rusko manekenko Irino Shayk, a se je njuna romanca končala, saj naj ne bi imela časa eden za drugega.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

obožeobože
21. 02. 2024 13.40
Ni kaj ! Negdo mora obdelovati zaraščen vrtiček!
PegySue
21. 02. 2024 12.50
+3
Po komentarjih spodaj sodeč,folk klikne na Pop in,ki je namenjen tračem in očitno pričakuje,da se bodo nekaj naučili o življenju in doživeli neko vrsto razsvetljenstva. Zgleda tko,kot bi v slaščičarno prišel po nove čevlje in zasmehoval trgovce,kakšno robo prodajajo...
Blue Dream
21. 02. 2024 12.47
Kva pa Larisa Pippen kej?
SEJBOBOL
21. 02. 2024 12.46
+0
Pa eden jo more ane .....
Hiško
21. 02. 2024 11.54
-2
Ojoj mislim da so bolj pomembne novice da se objavijo kr neki
Lukrisa
21. 02. 2024 11.08
-1
Hvala za veselo novico. Sedaj bolje živim in se ne obremenjujem več toliko s svojo plačo
Delavec_Slo
21. 02. 2024 10.15
-1
Za njo že leti, gleda pa v zadno plat- le zakaj
MojsterSplinter
21. 02. 2024 10.08
-2
"Prav trener naj bi bil tisti, ki je lepotico tolažil v času, ko se je po 13 letih zakona ločevala od moža, s katerim ima dva otroka."
Nace Štremljasti
21. 02. 2024 10.00
+7
hvala za novico že šibam k sosedovi miheli ki nima mobitela da ji povem svežo novico že vidim kako bo vesela bo kar skakala od sreče
obožeobože
21. 02. 2024 13.41
Če bo pogledala tvojo "pištolo" toliko bolje.