Tuja scena

Nicki Minaj odpovedala nastop na festivalu v Romuniji

Bukarešta, 08. 07. 2024 17.31 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška raperka Nicki Minaj je zaradi varnostnih razlogov odpovedala nastop na festivalu v Romuniji, kot je pojasnila, pa so bili povod za njeno zaskrbljenost protesti v bližini mesta Bukarešta. Oboževalcem je sporočila, da je morala sprejeti težko odločitev, a je na koncu prevladala želja, da se skupaj z ekipo varno vrnejo k svojim družinam.

Nicki Minaj je znova razočarala oboževalce, saj je v zadnjem trenutku odpovedala svoj nastop na festivalu v Romuniji. Zvezdnica se je za ta korak odločila, ker je zasledila, da so v bližini Bukarešte, kjer je potekal festival, bili protesti, zato se je iz varnostnih razlogov sprejela odločitev, da je zanjo najbolj pomembno, da se z ekipo varno vrnejo k družinam. Protesti so bili sicer napovedani za ponedeljek, po poročanju medijev pa v nedeljo, ko bi zvezdnica morala nastopiti, v mestu niso potekali nobeni protesti. Raperka je ob opravičilu dodala, da je ravnala v dobrobit svoje ekipe in sebe, ob tem pa je izrazila upanje, da bo kljub vsemu konec tedna nastopila na festivalu Wireless v Londonu.

Nicki Minaj je zaradi varnostnih razlogov odpovedala nastop v Romuniji.
Nicki Minaj je zaradi varnostnih razlogov odpovedala nastop v Romuniji. FOTO: Profimedia

"Zaradi zaskrbljenosti v dobrobit moje ekipe in mene so mi svetovali, naj ne odpotujem na festival v Romunijo, saj so v bližini protesti. Veselim se, da se bomo srečali ob drugi priložnosti," je zapisala na družbenem omrežju X.

"Kot mati moram poskrbeti, da sprejmem odgovorno odločitev, da se skupaj z ekipo varno vrnem domov k sinu in da se tudi vsi ostali vrnejo k svojim družinam. Neupoštevanje varnostnih nasvetov v tem trenutku preprosto ni tisto, kar mislim, da bi morala storiti. Rada vas imam in se vam zahvaljujem za razumevanje ter podporo. Veselim se, da bom videla svoje oboževalce v Londonu," je še dodala 41-letnica.

Raperka je minuli mesec odpovedala koncert v Angliji, ker so jo na letališču v Amsterdamu aretirali zaradi domnevnega posedovanja nedovoljenih substanc in je zamudila na letalo. Zvezdnica je pozneje trdila, da so jo obravnavali drugače, ker je znana, celotno dogajanje pa je ves čas sproti objavljala na družbenih omrežjih in tako obveščala zaskrbljene oboževalce, kaj se z njo dogaja.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kingsix
08. 07. 2024 19.43
Tako ali tako larifari.. Tam je bila napovedana stavka računovodkinj... Udeležilo se je 300 ljudi.
marmilan
08. 07. 2024 19.27
Rožice so zacvetele
08. 07. 2024 18.52
+5
Nič ne bodo zamudili.
Kritik1900
08. 07. 2024 18.32
Odgovorna mati, ki je bila aretirana zaradi prepovedanih substanc.... mother of the year
Potouceni kramoh
08. 07. 2024 17.49
+7
Zvezdnica po protokolih medijev.Vse so ostalo nianse hahaha