13°C

Nicki Minaj ob rojstvu sina čestitali številni zvezdniki

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
1
Zvezdnica, ki je pred kratkim prvič postala mamica, je s 123 milijoni sledilcev na Instagramu delila prve čestitke ob rojstvu otroka. Pred tem spola novorojenčka ni izdala, sedaj pa je ob lepih besedah številnih slavnih prijateljev, ki jih je objavila na družbenem omrežju, razkrila tudi to, da je v sinka naravnost zaljubljena.

Nnicki Minaj, ki je svojega prvega otroka rodila 30. septembra letos, je spol potomca najprej skrivala, sedaj pa se je vseeno odločila, da oboževalcem razkrije, da sta s partnerjem postala starša sinu, čigar ime je še neznanka. 37-letna raperka, ki se je otroka z možem Kennethom Pettyjemrazveselila v eni od losangeleških porodnišnic, je s sledilci na družbenih omrežjih delila številne čestitke slavnih kolegov. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

S tem je Onika Maraj, kot je njeno pravo ime, razkrila tudi dejstvo, da je postala mamica fantku. "Hvala Queen B (Beyonce, op. a.), Kim &Ye (Kanye West, op. a.), Ricardo Tisci, Winnie in vsi, ki ste mi v tem času čestitali. To mi ogromno pomeni,"je zapisala na Instagramu, ob tem pa objavila fotografije številnih čestitk ob rojstvu otroka.

PREBERI ŠE
Nicki Minaj postala mamica

"Tako sem hvaležna in zaljubljena v sina. Noro zaljubljena,"je še dodala. Na ročno spisani čestitki, ki jo je v dar prejela od Beyonce, je bila dobrodošlica prijateljici v nov svet materinstva. Ob vsaki od čestitk, ki jih je Nicki ovekovečila, je prejela tudi številna darila, podrobnosti glede teh pa s sledilci ni želela deliti. Raperka je novico o nosečnosti sporočila julija, v svojem stilu pa je dejstvo, da pričakuje otroka, naznanila z glamuroznimi fotografijami.

Nicki se je že pred nekaj meseci odločila, da se umakne z glasbenih odrov in se posveti družini.
Nicki se je že pred nekaj meseci odločila, da se umakne z glasbenih odrov in se posveti družini.FOTO: Profimedia

S Pettyjem sta se poročila natanko devet mesecev pred veselo novico, nekaj časa pred tem pa je ameriška zvezdnica najavila tudi, da se od glasbenih odrov za nekaj časa poslavlja.

Pasica koronavirus oktober