TUJA SCENA

Nicky Hilton tretjič mama: Pozdravljen na svetu, naš dragi fantek

Los Angeles, 06.07.2022, 18:18 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Mlajša sestra Paris Hilton je na družbenem omrežju sporočila veselo novico, da se je njena družina povečala. Z možem in njunima dvema hčerkama so se razveselili dečka, katerega ime zaenkrat še ostaja skrivnost.

Nicky Hilton se je z možem Jamesom Rothschildom razveselila tretjega otroka. "Uradno smo petčlanska družina. Pozdravljen na svetu, naš dragi fantek. Mama, očka in veliki sestrici ne bi mogli biti bolj zaljubljeni," je zapisala na Instagramu, ob tem pa dodala črno belo fotografijo iz časov, ko je bila še noseča, na njej pa v objemu pozira z možem. Imena in datuma rojstva novorojenčka zvezdnica ni razkrila.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Mlajša sestra Paris Hilton je svojo nosečnost naznanila februarja, ko je na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri je pokazala svoj nosečniški trebuh, ob njej pa je zapisala: "Pravijo, da najboljše stvari v življenju pridejo v troje." Marca sta Nickyjina starša na zabavi Eltona Johna razkrila spol svojega tretjega vnuka. "Fantek bo," je navdušeno dejal Rick Hilton.

PREBERI ŠE
Starši Nicky Hilton Rothschild razkrili, da hči pričakuje sina

38-letna modna oblikovalka in 36-letni podjetnik sta se začela sestajati leta 2011, štiri leta kasneje pa sta v Londonu dahnila usodni 'da'. Poleg novorojenčka imata še dve hčeri – petletno Lily-Grace in štiriletno Teddy.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.