Tuja scena

Nicola Coughlan iz serije Bridgerton: Želela sem si več golote

London, 17. 05. 2024 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka priljubljene serije Bridgerton Nicola Coughlan je spregovorila o negativnih komentarjih o njenem telesu, s katerimi se pogosto srečuje. Zvezdnica si je prav zaradi tega želela, da v novi sezoni serije, ki je izšla pred kratkim, pokaže več golote, saj s tem želi zapreti usta vsem kritikom. S soigralcem Lukom Newtonom naj bi bila popolnoma sproščena, tako pa naj bi potekalo tudi snemanje njunega prizora spolnih aktivnosti.

Zvezdnica serije Bridgerton Nicola Coughlan se je počutila opolnomočeno zaradi svojih prizorov spolnih aktivnosti v 3. sezoni serije s soigralcem Lukom Newtonom. Pravzaprav je igralka v intervjuju, objavljenem v torek, za revijo Stylist povedala, da je vztrajala pri več golote med svojimi in Newtonovimi liki, da bi kljubovala sramotilcem telesa. "Posebej sem zahtevala, da se vključijo določene vrstice in trenutki," se je spominjala. "Obstaja scena, kjer sem pred kamero zelo gola, in to je bila moja ideja, moja izbira."

"Počutila sem se, kot da sem tako pokazala zobe vsem, ki obsojajo moje telo. To me je navdihnilo, naredilo močnejšo," je rekla in dodala: "V  tistem trenutku sem se počutila čudovito in sem si mislila: 'Ko bom stara 80 let, se želim ozreti nazaj na to in se spomniti, kako prekleto vroča sem bila videti!'"

Nicola Coughlan
Nicola Coughlan FOTO: Profimeda

Nicola, ki v uspešni seriji upodablja Penelope Featherington, še nikoli ni posnela prizora seksa pred Bridgertonom in je v začetku tega tedna za Los Angeles Times razkrila, kako udobno sta se počutila skupaj s soigralcem, ki igra Colina Bridgertona. "Ob konca dneva sva neoblečena ležala pod odejo in počivala. Rekla sva si: 'Zato to počnejo nudisti'," se je spominjala.

Vendar 37-letnica ni bila vedno navdušena nad svojimi bližajočimi se golimi prizori. Za Times je povedala, da je bila zgrožena, ko je preizkusila tangice brez naramnic, ki naj bi služile kot zaščitno oblačilo med snemanjem. "Šla sem v kopalnico in se pogledala v veliko ogledalo. Rekla sem si: 'Nikakor ne'," se je spominjala. "Skrila sem ga na dno košare za perilo. Mislil sem si: "Kako naj to naredim?"

Nicola Coughlan in Luke Newton
Nicola Coughlan in Luke Newton FOTO: Profimedia

Vendar pa igralki ni tuje soočanje z neprijetnimi situacijami – vključno z obrekovalci. V preteklih letih je bila odkrita glede telesne pozitivnosti in odganjanja sovražnikov, tudi prek objave na Instagramu leta 2022, s katero je pozvala kritike, naj jo pustijo pri miru.

"Zdravo! Torej samo nekaj – če imate mnenje o mojem telesu, prosim, prosim, ne delite ga z mano," je zapisala poleg sebka v ogledalu. "Večina ljudi je prijaznih in ne poskušajo biti žaljivi, vendar sem samo eno resnično človeško bitje in res je težko prevzeti težo tisočih mnenj o tem, kako si videti, ki ti jih vsak dan pošiljajo neposredno," je nadaljevala. Zaključila je: "Če imate mnenje o meni, je to v redu. Razumem, da sem na televiziji in da bodo ljudje imeli kaj misliti in povedati, vendar vas prosim, da mi tega ne pošljete neposredno." 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AlexReal
17. 05. 2024 16.21
+2
Če sem odkrit, jaz si ne želim videti njenega telesa !
NoviceResnice
17. 05. 2024 16.05
+6
Matej355
17. 05. 2024 15.32
+4
Only fans kliče...
Slovenec81
17. 05. 2024 15.08
+5
G. Papež
17. 05. 2024 14.57
+8
Nič golote prosim.
PegySue
17. 05. 2024 13.44
+10
Ni dovolj besed,s katerimi bi lahko izrazila,kako mi izgledajo ljudje brez vratu....
stumfeta
17. 05. 2024 14.18
-2
Težko se tudi najde besede za opisat človeka, ki zasramuje drugega človeka na podlagi videza, posebno pa za videz, za katerag člivek ni sam kriv in tega niti pod razno ne more spremenit. Iz slike je jasno razvidno, da ne gre samo za prekomerno tezo, ampak ima zenska dejansko pač kratek vrat.
ČrniSokol
17. 05. 2024 15.29
-2
No, ko smo že pri vratu/vratovih, ženske z daljšim in ožjim vratom se mi vsekakor zdijo privlačnejše...Ni pa to odločilen faktor, da bi zaradi tega katero zavrnil, ker nima idealnih mer...Večina mojih ljubic/ljubimk je povsem povprečnega videza...
PegySue
17. 05. 2024 21.54
+1
Stumfeta? Kje pa jo zasramujem? Najdi eno besedo,kjer sem jo ponižala ali zasmehovala. Povedala sem,da nimam besed. Morda pa dobrih? Nikoli ne boš vedela. Ker nisem napisala. :)
Amor Fati
17. 05. 2024 13.21
+3
🤪😝🤑🤢🤮