Tuja scena

Nicolas Cage namišljenemu prijatelju svojega sina kupil letalsko karto

Los Angeles, 30. 06. 2023 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nicolas Cage se zaveda, da je otroška domišljija včasih zelo močen dejavnik pri odnosih med očetom in njegovimi otroki. Ker je sam želel biti kar najboljši oče enemu od svojih sinov, je letalsko karto kupil tudi za sinovega namišljenega prijatelja. Čeprav zvezdnik o tem ni nikoli spregovoril, je njegovo malo očetovsko skrivnost na družbenih omrežjih izdala igralka Minnie Driver, ki ga je nekoč srečala na letalu.

"Nekoč sem bila na letalu z Nicolasom Cageom in njegovim sinom, karta za sedež poleg njiju pa je bila kupljena za namišljenega prijatelja njegovega sina," je na Instagramu zapisala igralka Minnie Driver. S tem je razkrila malo sladko skrivnost, s katero si je igralec zagotovo prislužil naziv najboljšega očeta na svetu. 

Minnie Driver je igralcu v podporo objavila zgodbo o njegovi dobrosrčnosti.
Minnie Driver je igralcu v podporo objavila zgodbo o njegovi dobrosrčnosti. FOTO: Instagram

59-letni zvezdnik se namreč zaveda, da je otroška domišljija včasih neomajna, močno pa lahko vpliva tudi na odnos med očetom in njegovimi otroki. Sam si je več kot očitno želel biti dober oče, zato je svojim sinovom želel omogočil kar najboljše otroštvo.  

59-letni zvezdnik se zaveda, da je otroška domišljija včasih neomajna.
59-letni zvezdnik se zaveda, da je otroška domišljija včasih neomajna. FOTO: Profimedia

Zgodbo o Cageovi dobrosrčnosti je igralcu v podporo v komentarjih delila britanska igralka, da bi ga zaščitila pred zlobnimi jeziki. V objavi je neka ženska namreč razkrila, da ji je zvezdnik želel odvzeti apartma na njen poročni dan. "Mesec dni pred poroko so me klicali iz izbranega hotela, če bi apartma odstopila enemu od zvezdnikov, ki bi bil dalj časa v mojem apartmaju. Zavrnila sem. Na najin poročni vikend sem v bližini apartmaja opazila Nicolasa Cagea. On je tisti, ki je želel uničiti mojo poroko," je zapisala ena od uporabnic.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralec ima danes 17-letnega sina Kal-Ela in 32-letnega Westona iz prejšnjih zvez, pred devetimi meseci pa sta skupaj z ženo Riko Shibata, s katero sta se poročila februarja 2022, pozdravila še hčerko August Francesco. Starostne razlike med njegovimi otroki so kar precejšne, a sam je lani priznal, da je izjemno navdušen, da bo ponovno postal oče. "Moji fantje so že odrasli in pogrešam obiske trgovin z igračami. Pogrešam petje uspavank in guganje v gugalnici, kar bom zdaj ponovno lahko počel," je povedal za Access Hollywood.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kmječki Poba
30. 06. 2023 08.20
+0
Dober oče bi ga dvarkat v rit sunu pa nagnal preorat jivo.
Amor Fati
30. 06. 2023 08.03
+0
Jaz si bom pa ustvaril twitter račun da bom twitnil kako sem pred nekaj leti v Sloveniji srečal Jerrya O'Connella. O tem kako zelo prijazen je bil med najinim nekaj minutnim pogovorom. In o tem, kako mi je rekel, da je v Slovenijo prišel podpirat svojo ta boljšo polovico, ko je ta tu snemala reklamo. Morda bo tudi mene povzel kakšen tuj medij. ;) Dejstvo.