Tuja scena

North West bo v animiranem filmu posodila svoj glas

Los Angeles, 27. 01. 2023 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Najstarejša potomka nekdanjih zakoncev Kim Kardashian in Kanyeja Westa se bo premierno preizkusila v igralskem poklicu. Devetletna North West bo v animiranem filmu Tačke na patrulji posodila glas enemu izmed likov. V filmu bosta nastopila tudi njena mama Kim in mlajši brat Saint.

North West, hčerka nekdanjih zakoncev Kim Kardashian in Kanyeja Westa, je pred novim izzivom. Devetletnica, ki se je že dokazala v vlogi vizažistke in modne oblikovalke, bo sedaj stopila v svet filma in igre ter v animiranem filmu Tačke na patrulji posodila svoj glas.

North West bo v animiranem filmu posodila svoj glas.
North West bo v animiranem filmu posodila svoj glas. FOTO: Profimedia

North se bo v filmu pridružila mami Kim, ki bo svoj glas posodila pudlici Dolores, in sedemletnemu bratcu Saintu, ki bo v animiranem filmu prav tako posodil svoj glas stranskemu liku. 

Novica, da bo hčerka slavnih staršev zaigrala v filmu, je pošteno razburila nekatere uporabnike družbenih omrežij, ki so filmski studio in družino hitro obtožili nepotizma. "Nič novega, bogati in vplivni bodo še naprej jemali vloge," je zapisal eden od uporabnikov. "Otroške zvezde nikoli ne dočakajo lepega konca," je opozoril drugi, medtem ko je tretji pripomnil, da sta Kim Kardashian in babica Kris Jenner najverjetneje presrečni, da bosta lahko na račun devetletnice zaslužili.

V filmu bodo poleg slavne družine sodelovali še Kristen Bell, Christian Convery, McKenna Grace, James Marsden, Finn Lee-Epp in Serena Williams.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kriminalna Država
27. 01. 2023 10.32
+7
Cela familija je degenerirana in izprijena do konca. Še najbolj normalen je un dec, ki se oblač v babo.
PegySue
27. 01. 2023 09.40
+11
Zakaj takšna poza na sliki ob hčeri?! Mama našobljena in z joški "na izvolite,"ob hčeri,ki je še otrok. Kaj tej ženski ni jasno??? Zanimivo,če bi neka vplivnica napisala da napačno pere stekleničke za dojenčka,ali potiskala voziček na rolerjih,bi vsi skočili na noge,da ni poskrbljeno za varnost otroka,medtem,ko takšna fotografija,ki je skrajno neokusna ne predrami nikogar več. Ni čudno potem,da mladi ljudje že v štartu povsem izgubijo moralni kompas,če ga že njihovi starši nimajo.
Sickk 2
27. 01. 2023 15.11
+2
A ves kaj je se bol zalostn podatek? To, da je dans ze usaka druga, tretja skor ista, vizualno podobna teli nakazi...normalne moske tole odbija pa naj ma ona jo ske do koroske zarad mene, problem pa je oz zaskrbljujoce je pa to, da je kim in njej podobne idol mnogih mladih punc, zensk ipd...
Alex T
27. 01. 2023 09.00
+3
Artechh
27. 01. 2023 08.58
+4
Mamica zrihtala tako kot v Sloveniji nedonošenčkom službe starši rihtajo
SlepiSlovenc
27. 01. 2023 08.38
+4
Wild wild west. 🤣
Zelenadezela1
27. 01. 2023 08.29
+5
Seveda nebi bilo fer pravicno in "normalno" da bi dali vlogo kaksni drugi puncki kot tudi mami da bi zasluzili kaj in si mogoce zasluzili za placilo kaksnega studija ali kaj podobnega... Taksno vlogo oz 2 vloge je nujno potrebno podeliti druzini ki je skupaj vredna vec MILJARD! Seveda si nihce drug ne zasluzi te priloznosti ;)
enapi
27. 01. 2023 08.05
+8
south east bi bila bolj primerna