Tuja scena

North West znova preobrazila mamo: Kim je postala Grinch

Los Angeles, 22. 11. 2022 15.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

North West, hčerka resničnostne zvezdnice Kim Kardashian, je očitno našla svoj sanjski poklic. 9-letnica obožuje ličila, z njimi pa zna ustvariti pravo mojstrovino. Njen model je največkrat kar njena mama, ki je po podobi priljubljenega rumenega Miniona, zdaj postala animirani božični junak Grinch.

Kim Kardashian in North West čas, ki ga preživljata skupaj, velikokrat izkoristita za ustvarjanje z ličili. Svoje dogodivščine radi tudi posnameta in delita na družbenih omrežjih. Nedavno je tako resničnostna zvezdnica na njunem skupnem TikToku delila video, iz katerega je razvidno, da jo je njena malčica naličila v animiranega božičnega junaka Grincha

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V kratkem videoposnetku z naslovom You're a Mean One, Mr. Grinch je North na obraz svoje mame sprva nanesla korektor, da bi zakrila podočnjake. Nato je celoten obraz prekrila z zeleno podlago. Za popolno črto je uporabila lepilni trak, videz oči pa je dopolnila še z zelenim senčilom. Nazadnje je malčica s temno zelenim črtalom za oči narisala Grincheve znane gubice namrščenega obraza. Da je bil videz popoln, se je Kim oblekla v zeleno pižamo in si nanesla nekaj zelene šminke.

9-letnica je prava mojstrica ličenja, ki svojo slavno mamo rada uporabi kot model in na njej preizkuša svoje veščine. Pred kratkim jo je namreč že spremenila v priljubljenega rumenega Miniona. 

Glasujte za najboljši portal v regiji
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

akmt
11. 12. 2022 14.06
+1
Ali mi prosim portal pove, zakaj dnevno objavljate stvari o tej druzini?!? Saj je 8 milijard ljudi. Ste placani za to? Itak vem, da je facebook zavzel upravljanje z VSEMI informacijami, v koncni fazi ste pa VI tisti, ki odlocate, kaj bo objavljenega na portalu 24ur.Enako moc imate kot jaz, ki odlocam, kaj bom objabila na mojem Fb ali na mojem Instagramu. Se NIKOLI nisem in tudi ne bom objavila NICESAR v zvezi s Kardashiankami in podobnimi. Ker me sploh ne zanima ta svet. Tudi vi imate absolutno skarje in platno. Naredite anketo, ce Slovence zanimajo informacije o tej druzini. Preseneceni boste-NIKOGAR ne zanima. Edino vi nas vsak dan posiljujete s tem. Ljudje komentirajo, ker je nekaterim na kavcu dolgcas. Vi pa tole familijo uvrscate med NAJPOMEMBNEJSE NOVICE ZA SLOVENIJO?!?
Artechh
22. 11. 2022 17.46
+8
A ta ima ime po strani neba ali letalskemu prevozniku?
Thinkvision
22. 11. 2022 17.31
+7
Članek o tem na tem portalu ? A vi to resno ? Svet gre res v maloro.
akmt
11. 12. 2022 14.08
Sem jim napisala daljsi komentar tocno glede tega, ce je to res top novica za Slovenijo (?!?!) in da naj razlozijo, zakaj spet o kardashiankah. Obicajno mi take opazke takoj zbrisejo
Andrej Volaj
22. 11. 2022 16.51
+2
Prava mojstrovina 😉😄
Reality check
22. 11. 2022 16.38
+23
Mojstrica maske? Resno? Ona je mojatrica maske ravno tako kot sem jaz mojster upogibanja železa z šibico
zemljan10
22. 11. 2022 16.17
+19
To sem čakal. Sedaj si grem pa žile rezat.