Tuja scena

Noseča princesa Eugenie z možem zapustila hišo Harryja in Meghan

London, 13. 12. 2020 14.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Harryjeva sestrična Eugenie, ki je pred kratkim naznanila, da z možem Jackom pričakujeta prvega otroka, se je po samo šestih tednih odločila izseliti iz hiše, ki še vedno velja za uradno rezidenco sussekškega para. Frogmore cottage za bodočo mlado družino ponuja idealne pogoje za življenje, zato je odločitev princese in soproga toliko bolj presenetljiva.

Princesa Eugenie in mož Jack Brooksbank sta si po samo šestih tednih bivanja v hiši Frogmore Cottage v Windsorju premislila in zapustila posestvo. Hiša je, kljub začasnim novim stanovalcem, ostala rezidenca Meghan in Harryja v Združenem kraljestvu, vendar bo očitno v prihodnjih mesecih znova samevala. 

Mlajša hči princa Andrewa in Sarah Ferguson, ki je pred kratkim javno naznanila svojo prvo nosečnost, se je s soprogom iz domovanja Frogmore izselila brez večjega medijskega pompa, par pa se tako vrača v Kensingtonsko palačo, poročajo angleški mediji.

Princesa Eugenie in Jack Brooksbank sta se po samo šestih tednih odločila, da zapustita idiličen dom, katerega lastnika sta Harry in njegova Meghan.
Princesa Eugenie in Jack Brooksbank sta se po samo šestih tednih odločila, da zapustita idiličen dom, katerega lastnika sta Harry in njegova Meghan. FOTO: Profimedia

Kraljevi dvor novice zaenkrat še ni komentiral, vest o selitvi so namreč sporočili predstavniki za javnost susseškega vojvode in vojvodinje. V času pred selitvijo v Združene države Amerike sta zakonca prenovi hiše s petimi spalnicami namenila nekaj manj kot 3 milijone evrov. 30-letna Eugenie in štiri leta starejši partner sta se v Frogmore napotila v začetku novembra, po tem, ko sta se zasebno pogodila s Harryjem in Meghan, ki sta posestvo ob poroki prejela v dar od kraljice Elizabete II.

Frogmore ponuja idealne pogoje za mlade družine, saj je Meghan pri prenovi razmišljala predvsem o tem, kako ga preurediti, da bo najbolje služil njihovim začetkom z majhnim Archiejem. Eugenie in Jack, ki sta se poročila pred dvema letoma, bosta že kmalu postala starša, zato se je odločitev o najemu hiše zdela primerna času in dogodkom, ki sledijo. 

Frogmore Cottage stanovalcem nudi tudi obilo zasebnosti.
Frogmore Cottage stanovalcem nudi tudi obilo zasebnosti. FOTO: Profimedia

S selitvijo sta bila tudi bliže staršema, saj Andrew in Fergie večino časa preživljata v hiši Royal Lodge, le kakšnih šest kilometrov vstran, medtem ko sta kraljica in princ Philip v Windsorskem gradu, ki je od Frogmora oddaljen manj kot dva kilometra. Zato je dejstvo, da sta se odločila zapustiti rezidenco sussekškega para, še preden je na svet prišel njun prvorojenec, toliko bolj presenetljiva.

Koronavirus pasica november

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Geres
13. 12. 2020 19.37
+8
Res težko življenje, verjetno bo vzela 30 letni kredit za dvosobno stanovanje in delala v fabriki v treh turnusih.
Domzl
13. 12. 2020 19.34
+3
Pomembna novica :)
CocoLoco
13. 12. 2020 17.44
+0
Bogeyman v omari... Buuuu... 🐒
Betuul
13. 12. 2020 17.12
+2
Sreča pride vedno s prtljago ! Življenje je ena sama selitev zdaj si tu zdaj si tam :”
Dinho8O
13. 12. 2020 16.41
-2
Kaj bi lahko šlo narobe? hmm