Noseča zvezdnica iz filma Harry Potter pristala v bolnišnici

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
1
Igralka Jessie Cave, ki jo poznamo iz filma Harry Potter in Princ mešane krvi, kjer je igrala Lavender Brown, s partnerjem Alfie Brown pričakuje tretjega otroka. 33-letna nosečnica je zaradi težav z glavoboli, pospešenim srčnim utripom in otečenimi gležnji morala v bolnišnico.

Jessie Cave v filmu Harry Potter in Princ mešane krvi.
Jessie Cave v filmu Harry Potter in Princ mešane krvi.FOTO: Profimedia

Jessie Cave je zaradi zdravstvenih težav morala v bolnišnico. 33-letna noseča igralka je svojo neprijetno izkušnjo delila z oboževalci na Instagramu, kjer jim je pojasnila, da takšnih težav, kot so stalni glavoboli in pospešeno bitje srca, pri prejšnjih dveh nosečnostih ni imela. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Medicinska sestra mi je rekla, da ne misli, da so moji gležnji videti močno otečeni ... hotela sem ji reči: 'Vendar moji gležnji so običajno zelo ozki. Kot od Jennifer Lopez'," je izkušnjo delila v Instagramovi zgodbi, kjer je tudi povedala, da čaka, da zdravniki preverijo otrokov srčni utrip. Nato je sporočila veselo novico, da je vse v redu ter delila tudi fotografijo, na kateri leži na bolniški postelji. Zraven je zapisala, da je z dojenčkom vse v redu in se zahvalila zdravstvenemu osebju za oskrbo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jessie Cave se marsikdo spomni po vlogi Lavender Brown iz šestega dela priljubljene filmske franšize o čarovniku Harry Potter in Princ mešane krvi. Na začetku meseca je zvezdnica sporočila, da z izbrancem Alfiejem Brownom pričakujeta tretjega otroka. Par ima sicer že petletnega sina Donnieja in triletno hčerko Margot.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke