Tuja scena

Občinstvo festivala izžvižgalo pesem Taylor Swift, raperka odgovorila s poljubom

Ebreichsdorf , 09. 07. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Raperka Ice Spice je nastopila na festivalu Rolling Loud Europe v Avstriji, kjer je zapela tudi svoj hit s Taylor Swift. Ko se je na odru začela predvajati pesem Karma in so obiskovalci zaslišali glas Swiftove, so začeli žvižgati in s palcem navzdol kazati svojo nenaklonjenost glasbeni zvezdnici. A raperke to ni ganilo, s simpatično gesto jim je dala vedeti, da je njihovo mnenje ne zanima.

Na Omrežju X je zaokrožil posnetek nastopa ameriške raperke Ice Spice na festivalu Rolling Loud Europe v Avstriji. Na njem je moč videti, kako se je 24-letna raperka s simpatično gesto odzvala na žvižge obiskovalcev, namenjene zvezdnici Taylor Swift

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Raperka je namreč med svojim koncertom zapela tudi hit Karma, ko pa so obiskovalci zaslišali glas Swiftove, so hitro izrazili svojo nenaklonjenost glasbenici. Z žvižgi in palci navzdol so dali vedeti, da jim glasbenica ni po godu, raperka pa jim je poslala poljub in z gesto dala vedeti, da je njihovo mnenje ne zanima.

Da sta si pevka in raperka blizu, je že pred časom poudarila 24-letnica, ki je v intervjuju za revijo Billboard dejala, da ji je Swiftova dala nekaj koristnih nasvetov in postala nekdo, na katerega se lahko zanese v industriji. "Rekla mi je, naj ne glede na vse samo nadaljuj z ustvarjanjem glasbe in da bo tako vse bo v redu."

Nekateri jo obožujejo. So z njo celo obsedeni. Zanjo so pripravljeni dati več sto ali celo več tisoč evrov, prepotovati svet in vedeti vse o njej. Drugi ob omembi njenega imena zgolj močno zavijejo z očmi in izrečejo kakšno pikro ali dve. O fenomenu Taylor Swift smo pred mesecem govorili v POPkastu, kjer sta glasbenica Anabel in zgodovinarka dr. Manca G. Renko odgovorili tudi na vprašanje, zakaj je Taylor Swift tako uspešna ter ali je res toliko boljša od ostalih ustvarjalcev.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dreka?1
09. 07. 2024 09.37
+5
Swiftova totalna brez veze,pesmi pa tudi čisto povprečnega izgleda.
Nace Štremljasti
09. 07. 2024 09.34
+6
beda od muzike mamila,alkohol....potem pa mladi umirajo pa še mladino pokvarijo
proofreader
09. 07. 2024 08.57
+8
Jaz mislim da ĵih je zmotil playback.
Sventevith
09. 07. 2024 08.37
+9
Pišite tudi o vzrokih, zakaj se ljudje obračajo proti vsem zvezdam. Večina jih je oplela. Kdo jih sploh še gleda? Samo posiljevanje nekega kulta.
Pure
09. 07. 2024 08.27
-6
splih ne razumem zakaj taka sovraznost do swiftove....tako kot nihčče ni znal povedat zakaj so podobno vsi pljuvali po Nickelback par let nazaj......vsi ti izvajalci imajo ne vem koliko nagrad..... medtem ko se razne Cardi B in podobne nebuloze daje za vzornice deklet...... Lepo perete pa farbate mladino mediji svaka čast
WaX P
09. 07. 2024 10.12
-2
Zakaj? Tud jst se to sprašujem.. pa sej ni ona kriva, da so ljudje tako brez okusa, da jo poslušajo. Je pa pametna, da to izkorišča. Če je povraševanje, bo tud ponudba. Skomercializirana glasba za mase pač, brez kančka duše, vse po isti šabloni. Sej je kar večina glasbe takšne, pri Taylor je pa poleg napisanga še ta problem, da forsirajo njeno glasbo na peto potenco v primerjavi z ostalimi. Dosadila je folku. Nagrade ne pomenijo kvalitete, ogledi na yt pa tud ne. Slabo.
Pure
09. 07. 2024 10.20
+1
že vse res..ampak po drugi strani gledajo kardašijanke pa ploskajo...folk je res mal hecn včasih :-)
Gaylona
09. 07. 2024 08.27
+4
Hmm prvič slišim za te pošasti, ki jih tako zelo omenjate.
devlon
09. 07. 2024 08.23
+8
Fenomen ni Taylor S.,.. temvec tisti, ki to poslusajo..
VplivnežDaTeKap
09. 07. 2024 08.02
+9
Nje ne zanima, a mnenje gledalcev je v bistvu tisto kar zares šteje...