'Občudujem Duška, da je zdržal toliko časa z Jeleno'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D.
KOMENTARJI
38
Časa ne moremo zavrteti nazaj, lahko pa iz svojega življenja izbrišemo določene ljudi. To je nova mantra nogometaša Ognjena Vranješa, ki je za srbski medij povedal, da mu je žal za nastale razmere s pevko Jeleno Karleuša in da jo je sploh spoznal.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Mineva že več kot eno leto, odkar je odjeknil eden večjih škandalov na estradni sceni v Srbiji, ko je bosanski reprezentant, nogometaš Ognjen Vranješ, objavil gole fotografije pevkeJelene Karleuša in s tem razkril, da naj bi imela afero. Oba poročena in oba z otroki. Takrat se je Jeleni sesul svet in je celotno zadevo zanikala, hkrati pa je tožila tako Vranješa kot nekatere srbske medije, ki so objavili njene gole fotografije in s tem kršili srbski novinarski kodeks.

Vranješ je leto dni po škandalu spregovoril za srbski Kurir: "Kesam se. Sram me je, da se spoznal takšno osebo. Časa ne moremo zavrteti nazaj, lahko pa iz svojega življenja izbrišemo določene ljudi," je povedal nogometaš, ki na vprašanje, kaj se je dogajalo med njim in pevko, ni želel odgovoriti. Pojasnil pa je, kaj mu je bilo pri njej všeč.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Všeč mi je bilo, kako pripravlja fižol s svinjskimi rebri. Šalo na stran. Všeč mi je bilo, kako sladko je lagala. Bil sem zelo naiven in sem ji verjel vsako besedo, dokler na koncu nisem spregledal in dojel, s kakšno osebo imam opravka,"je bil iskren Ognjen, ki Jelene noče več srečati. Čeprav nad Jeleno ni navdušen, za Duška Tošića, pevkinega moža, nima nobene pripombe."Občudujem Duška, kako je lahko toliko časa z Jeleno. Velik poklon," je dodal.

Povedal je tudi, da je obupal nad tožbo proti Jeleni, saj za to preprosto nima ne časa ne energije. "Ona je svoje življenje posvetila tožbam in sodiščem. Po drugi strani pa ... Na podlagi česa pa bi ona lahko mene tožila? Dobila je reklamo, ki je ne bo v štirinajstih življenjih več dobila. Morala bi se mi zahvaliti, saj ji je zaradi mene poskočila cena,"je zaključil nogometaš.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke