Oboževalci igralca po objavi selfija zasuli z ljubečimi sporočili

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.K.
KOMENTARJI
0
Glavni igralec serije Specialci je nekaj dni po tem, ko so se tuji mediji razpisali, da mu je umrla mama, objavil preprost selfi. Zaradi preprostega sporočila so se pod objavo vsula čustvena sporočila oboževalcev.

Shemar Moore je pred kratkim izgubil mamo, kar je znanega igralca, ki ga trenutno lahko gledamo na Kanalu A v seriji S.W.A.T. – Specialci, močno potrlo. Svoje zlomljeno srce je sledilcem na Instagramu, kjer jih ima čez tri milijone, razkril s selfijem in preprostim sporočilo"Živijo" ter vrsto emotikonov zlomljenih src in belih golobic, ki simbolizirajo smrt.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na njegovo objavo se je odzvalo prek šest tisoč sledilcev, ki so mu drug za drugim sporočali lepe misli in mu želeli vse dobro. Shemarja so bodrili z zapisi: "Žal mi je za tvojo izgubo, a vemo, da je tvoja mama ponosna nate, saj si izjemna oseba." Največ všečkov pa je požel zapis: "Vem, da te boli, a upam, da boš nekega dne srečal osebo, ki te bo osrečila in boš pozabil na bolečino."

Shemarja lahko spremljate v seriji S.W.A.T. - Specialci na Kanalu A.
Shemarja lahko spremljate v seriji S.W.A.T. - Specialci na Kanalu A.FOTO: Profimedia

Shemar se je svojim oboževalcem zahvalil za lepe besede in jim sporočil, da si nič ne želi bolj na svetu kot to, da bi lahko še naprej osrečeval svojo mamo, ki je bila njegova najboljša prijateljica in partnerica pri norčijah.

Shemar je zaslovel z nanizanko Zločinski um, zdaj pa je zvezda serije S.W.A.T. – Specialci, ki je zelo priljubljena tudi v Ameriki, kjer jo trenutno vrtijo, tako kot na Kanalu A.

Specialci
SpecialciFOTO: POP TV