12°C

Oboževalci razočarani nad Kourtney, ker na volitvah podpira Kanyeja Westa

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
6
Kourtney Kardashian je bila v preteklih dneh deležna precej negativnih komentarjev zaradi javne podpore predsedniške kampanje Kanyeja Westa.

41-letna resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashianje delila fotografijo s pokrivalom v podporo kampanje Kanyeja Westa, soproga njene sestre Kim Kardashian West. Mnogi uporabniki družbenih omrežij so zgroženo komentirali njeno odločitev. Ime glasbenika se bo na predsedniških volitvah 3. novembra pojavilo na glasovnicah v 12 zveznih državah. 

PREBERI ŠE
Kanye West se bo pojavil tudi na glasovalnih lističih v Minnesoti, Idahu ter Tennesseeju

"To je tako neprijetno,"je komentiral youtuber Tyler Oakley pod objavo zvezdnice. "Na volitvah podprite napredne demokrate," je še izrazil svoje prepričanje. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Morala sem se prepričati na lastne oči. Ne zanima me, ali gre za šalo. Tvoja platforma je prevelika za tako neodgovorna dejanja," je zapisala zvezdnica YouTuba Nicol Concilio in v zapisu nadaljevala, "Prevzemi odgovornost in ne piši ali glasuj za Kanyeja Westa. To je najbolj neumna stvar, kar sem jih slišala."

Kourtney Kardashian je izkazala podporo Kanyeju Westu.
Kourtney Kardashian je izkazala podporo Kanyeju Westu.FOTO: Profimedia

Glasbenik je prvič sporočil, da bo kandidiral za predsednika države 4. julija, njegova soproga pa je nato na družbenih omrežjih njegove besede potrdila. Pred kratkim je predstavil svojo prvo kampanjo, ki sledi vodilu: "Predanost našega naroda veri."Kourtney je do zdaj edina v klanu Kardashian-Jenner, ki je javno podprla kampanjo.

Pasica koronavirus oktober