Oboževalka Reese Witherspoon zamenjala za drugo zvezdnico

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
1
Včasih se zgodi, da kakšno osebo zamenjamo za drugo, kar zna biti precej nerodno in neprijetno. To se je zgodilo neki oboževalki, ki je 44-letno igralko Reese Witherspoon zamenjala za country pevko Carrie Underwood.

Reese Witherspoon zaradi zamenjave s Carrie Underwood ni bila jezna.
Reese Witherspoon zaradi zamenjave s Carrie Underwood ni bila jezna.FOTO: AP

44-letna Reese Witherspoon, z oskarjem in emmyjem nagrajena igralka, je na Twitterju zapisala, da je imela pred dnevi nenavadno srečanje z oboževalko v Nashvillu. Ta se je zvezdnici približala v lokalni restavraciji in jo zamenjala za country pevko  Carrie Underwood.

"Ženski na parkirišču, ki me je vprašala, ali sem Carrie Underwood, sporočam: Uradno si mi polepšala dan!" je Reese tvitnila. In njen zapis je opazila tudi sedem let mlajša Carrie Underwood, zmagovalka šova American Idol, ki je njeno objavo komentirala: "Tvoj dan??? Ta gospodična je polepšala moje celo življenje!"

 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Oboževalka z imenom Noha Hamid je opazila njun pogovor na Twitterju in v TikTok videu pojasnila pripetljaj: "Najbolj nora stvar, ki se mi je zgodila. Z možem sem bila v Nashvillu, jedla sva v restavraciji, znani po jedeh na žaru in zagledala sem to gospo z možem in otrokom. In rekla sem si, da je videti kot zvezdnica. Nato sem se poskušala spomniti, na koga me spominja. Prepričana sem bila, da je Carrie Underwood."

Nato je še dejala, da je Reese nosila velik kavbojski klobuk in zaščitno masko ter da je v obraz ni dobro videla. Ko jo je ogovorila, ji je Reese prijazno odgovorila, da se je zmotila, a je bila Noha prepričana, da se ji je zvezdnica zlagala, ker je želela ostati pod krinko. Nato je pogooglala in ugotovila, da se je zmotila in da je zvezdnica, ki jo je srečala, v resnici Reese Witherspoon. Pojasnila je, da se je zaradi napake želela pogrezniti v zemljo in zavrteti čas nazaj, da bi se ji osebno opravičila.

Tako Underwoodova kot Witherspoonova sta bili dolgoletni prebivalki Nashvilla, saj je slednja odraščala v Music Cityju in večina njene družine še vedno živi tam.

Carrie Underwood se je odzvala na zapis Reese Witherspoon.
Carrie Underwood se je odzvala na zapis Reese Witherspoon.FOTO: AP