9°C

Oče Meghan Markle brani monarhijo, s hčerjo nista v stikih

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
49
Na intervju Meghan Markle in princa Harryja z Oprah se vrstijo odzivi. Izjavo o intervjuju pa je za britansko televizijo podal tudi oče Meghan Markle.

Thomas Markle je za britansko televizijo spregovoril o odnosu s hčerjo in zetom ter komentiral njun odnos z monarhijo. Kot je znano, vojvodinja Susseškani v najboljših odnosih z očetom. Ta je dejal, da se je hčeri opravičil " že najmanj stokrat".

PREBERI ŠE
Oče Meghan Markle: Rad jo imam, a s Harryjem naj se nehata pritoževati

 V izpovednem intervjuju z Oprah je Meghan na vprašanje, ali se počuti, kot da jo je oče izdal, dejala, da ji je lagal in govoril z mediji. "To je vplivalo name in na mater,"je še dejala Meghan.

Thomas Markle in Meghan Markle
Thomas Markle in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

A Thomas Markle čuti drugače. V intervjuju, ki ga je dal za britansko televizijo, je povedal: "Meghan in Harry se nista več oglasila. Ko trdita, da izkoriščam medijsko pozornost, to ne drži. Vse, kar dejansko počnem, je, da medijem povem zgodbo. Če se mi ne bosta oglasila v naslednjih tridesetih dneh, bom medijem podal novo zgodbo."

Na VOYO si lahko ogledate kar nekaj dokumentarnih filmov o britanski kraljevi družini, tudi o Meghan in Harryju.

Markle je komentiral tudi svoja dejanja pred kraljevo poroko in razkritje osebnega pisma, ki mu ga je poslala Meghan. "Želim si, da tega ne bi storil, vendar obstaja še druga stran tega kovanca. Nihče ni zaščitil naše družine. Bili smo napadeni in tam ni bilo nikogar, ki bi mu bilo mar za nas. Vsi delamo napake, vendar nikoli nisem igral golega biljarda ali se oblačil v Hitlerja." Izjava Thomasa Markla se nanaša na vedenje princa Harryja v najstniških letih.

PREBERI ŠE
Meghan Markle dobila tožbo proti britanskemu tabloidu

'Imam zelo dobre izkušnje s kraljevo družino'

Thomas Markle je komentiral tudi izjave hčere v zvezi z obtožbami, da je kraljeva družina rasistična, in ugibanjih barve Archiejeve kože. "Lahko bi bilo samo neumno vprašanje nekoga, ki ne razume. Temnopolta oseba se poroči z belopolto osebo. Kaj dobiš? Nikoli ne veš, vendar imaš otroka."  

Thomas Markle
Thomas MarkleFOTO: Profimedia

V intervjuju je dejal, da ima sam s kraljevo družino zelo dobre izkušnje in ne verjame obtožbam, da so rasisti."Kraljevo družino zelo spoštujem in nikakor ne verjamem, da so rasisti. Menim, da je Los Angeles rasističen, Kalifornija je rasistična, vendar ne verjamem, da so Britanci rasisti."

Oče Meghan Markle je razkril, da s hčerjo ni govoril že štiri leta. Ko je bil v bolnišnici zaradi zastoja srca in se ni mogel udeležiti poroke, ju je obvestil, je dejal. A ravno v tistem času so krožile fotografije, ki jih je prodal medijem. "Takrat me je poklical Harry in mi rekel, da če bi ga takrat poslušal, se to ne bi zgodilo. Jaz pa sem ležal v bolnišnici s cevkami povsod v telesu. Prekinil sem zvezo,"je povedal.  

Thomas Markle je še povedal, da živi zelo blizu hčerine družine in si želi spoznati vnuka.

Koronavirus pasica november