13°C

Oče Meghan Markle obiskal Oprah Winfrey

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
38
Thomas Markle, oče Meghan Markle, uresničuje svoje napovedi. Potem ko je izjavil, da bi njegova družina morala dobiti priložnost pri Oprah, da pove svojo plat zgodbe, je slavno voditeljico zdaj obiskal na njenem domu.

Thomas Markle je izročil pismo za Oprah Winfrey.
Thomas Markle je izročil pismo za Oprah Winfrey.FOTO: Profimedia

76-letni Thomas Markle, ki sicer živi v mehiškem kraju Rosarito, je prišel do vrat doma ameriške televizijske voditeljiceOprah Winfreyoziroma do vrat, ki vodijo na njeno posest v kalifornijskem kraju Montecito. Pri vhodu je Thomas varnostniku izročil pismo, v katerem 67-letno voditeljico poziva, naj mu da možnost intervjuja, ker želi povedati svojo plat zgodbe, potem ko je njegova hčerka Meghan Markle, poročena s princem Harryjem, v odmevnem intervjuju s slavno voditeljico govorila tudi o očetovi izdaji.

PREBERI ŠE
Intervju Meghan in Harryja: o temnih mislih, spolu drugega otroka in rasizmu

"Thomas je Oprahinemu varnostniku dostavil pismo, v katerem je prosil, naj se ta obrne nanj, da bo lahko povedal svojo plat zgodbe. To ni bilo sporočilo za Meghan in Harryja, namenjeno je bilo Oprah. Thomas si je ogledal intervju, ki ga je opravila z njima, in meni, da si zasluži priložnost, da pove svoje mnenje," je povedal vir.

PREBERI ŠE
Oče Meghan Markle ni navdušen nad zetom, princem Harryjem

Oče Meghan Markle je že v preteklosti izjavil, da se želi pogovoriti z Oprah o svojem odnosu z Meghan. Januarja 2020 je za The Sun dejal:"Oprah sem hotel napisati pismo, v katerem jo prosim, naj mi omogoči, da spregovorim." In kot kaže, zdaj uresničuje svoje napovedi.

Glede na to, da je Oprah Harryjeva in Meghanina soseda, je bil Thomas zelo blizu svojega vnukaArchieja, ki si ga tako močno želi spoznati.

Bo Oprah dala priložnost za intervju Thomasu Marklu?
Bo Oprah dala priložnost za intervju Thomasu Marklu?FOTO: Profimedia

Koronavirus pasica nova