Tuja scena

Oče Meghan Markle za svoja vnuka pripravljen iti na sodišče

Los Angeles, 23. 07. 2021 17.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Thomas Markle, odtujeni oče Meghan Markle, ki je poročena s princem Harryjem, je pripravljen iti celo na sodišče, da bi končno spoznal svoja vnuka Archieja in Lilibet. Kot je dejal, se bo obrnil na kalifornijsko sodišče, da bi mu pri tem pomagalo.

Thomas Markle bi rad spoznal svoja vnuka.
Thomas Markle bi rad spoznal svoja vnuka. FOTO: Profimedia

Tako kot vsaka babica in dedek si tudi Thomas Markle močno želi, da bi spoznal svoja vnuka Archieja in Lilibet, otroka svoje hčerke Meghan Markle in princa Harryja. A to je seveda nekoliko težje, saj Meghan že dolgo časa s svojim očetom ni v najboljših odnosih.

"V bližnji prihodnosti bom vložil prošnjo na kalifornijska sodišča ter zahteval pravico, da vidim svoja vnuka," je pred kratkim 77-letni Thomas povedal za Fox News iz svojega doma v Rosaritu v Mehiki.

Dodal je še, da upa, da kraljica Elizabeta II. in drugi člani kraljeve družine njegovih vnukov ne bodo "kaznovali" zaradi "slabega obnašanja" vojvode in vojvodinje Susseške.

"Archie in Lili sta majhna otroka. Nista del politike. Nista marioneti. Nista del igre," je dejal. "Sta pa tudi del kraljeve družine in sta upravičena do enakih pravic kot kateri koli drugi kraljevi člani."

Le kako se bosta odzvala Meghan Markle in njen mož princ Harry?
Le kako se bosta odzvala Meghan Markle in njen mož princ Harry? FOTO: Profimedia

39-letna Meghan se je pred kratkim razgovorila o svojem zaostrenem odnosu z očetom in dejala, da z njim nikoli ne bi mogla "zgladiti odnosov", ker je priredil fotografije za tisk in pred njeno poroko s 36-letnim Harryjem leta 2018 tabloidom poslal njeno osebno pismo. Thomas je nato zaradi neprijetne situacije odpovedal udeležbo na njuni kraljevi poroki.

"Pogledam Archieja, razmišljam o tem otroku in si resnično ne predstavljam, da bi storila kar koli, da bi namerno zadala bolečino svojemu otroku," je Meghan marca v intervjuju povedala Oprah Winfrey, ko je bila noseča z Lilibet. "Ne predstavljam si, zato mi je težko zgladiti odnose."

Medtem pa si je Meghan precej blizu s svojo mamo, 64-letno Dorio Ragland. Oprah je o njej dejala: "Nikoli je še nisem slišala, da bi spregovorila kakšno besedo. Štiri leta je ostala tiho in ohranila dostojanstvo, ko me je gledala, ko sem šla čez to."

Meghan in Harry, ki sta lani uradno odstopila od vseh dolžnosti, ki sta jim bila zavezana kot člana kraljeve družine, sta prvorojenca Archieja dobila maja 2019, hčerko Lilibet pa prejšnji mesec.

Koronavirus pasica nova
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Betuul
23. 07. 2021 20.34
+1
V slo naj prideta! sigurn je kakšen grad na voljo ; da bo imela družina mir! Kar se komunikacije tiče bi lahk namest oprah- uroš vse zrihtal pa bi blo
monkeybiznis
23. 07. 2021 21.33
-2
Betuul
24. 07. 2021 14.39
+0
Mogoč bi potlej slo postala poleg vsega še kraljevina! Bog vej
kojnusar
23. 07. 2021 18.44
+0
bruh in to blm nabijanje s temi nepomembnimi novicami! hocem vedeti, kako so kaj strojanovi!!!!
Trgo_mk3
23. 07. 2021 17.56
+10
Izgleda bolan, zapit in nadrogiran hkrati. Sicer ne poznam ozadja ampak glede na to kako se drži na vseh fotografijah, bi lahko rekli da je nikakav. Videz je realen odraz duha v telesu.