Tuja scena

Odvetnica Jamieja Spearsa pravi, da se ljudje motijo: On je rešil Britney

Los Angeles, 26. 02. 2021 10.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Po vseh kalvarijah z Britney Spears in gibanjem #FreeBritney ter najnovejšem dokumentarnem filmu Framing Britney Spears se zdi, da je za vse njene težave v zadnjih nekaj letih kriv predvsem njen oče Jamie. A zdaj se je oglasila njegova odvetnica, ki želi javnost prepričati, da temu ni tako. Pravi, da je prav Jamie svojo hčerko tudi rešil.

Vivian Lee Thoreen, odvetnica Jamieja Spearsa, očeta pevke Britney Spears, je bila gostja v priljubljeni ameriški oddaji Good morning America, kjer je želela razčistiti nekaj stvari o svoji stranki. Pravi, da je zgodba, ki jo pripoveduje najnovejši dokumentarec o usodi Britney sestavljena tako, da Jamie v vsakem pogledu izpade kot 'zlobnež te zgodbe'. Vivian trdi, da so mediji in ustvarjalci filma vse skupaj prikazali v zelo napačni luči. Kot pravi, je resnica ta, da je Jamie rešil Britney.

Britney Spears z očetom
Britney Spears z očetom FOTO: Profimedia

"Razumem, da si vsaka zgodba želi imeti svojega zlobneža, a v tem primeru so se ljudje zelo zmotili," je povedala Thoreenova: "To je zgodba o zelo ljubečem, predanem in zvestem očetu, ki svojo hčer želi rešiti iz življenjsko nevarne situacije. Ljudje so Britney izkoriščali in ji škodovali. Jamie je Britney rešil življenje."

Jamie je vzpostavil skrbništvo nad svojo hčerko v času ekstremnih okoliščin, ko je bilo pevkino duševno stanje resnično na nitki. Leta 2003 je namreč Britney doživela živčni zlom in takrat je Jamie stopil v akcijo ter poskrbel, da je s hčerko vse v redu. Trenutno je soskrbnik svoje hčerke in njenega premoženja, kar v praksi pomeni, da skupaj s finančnim podjetjem skrbi za njeno premoženje, ji odreja, kdaj gre lahko na potovanje, kdaj se lahko sama vozi v svojem avtomobilu, kdaj lahko vidi svoje otroke in še in še. Oboževalci so prepričani, da Jamie svojo hčerko drži v ujetništvu in izkorišča njeno bogastvo, ki si ga je prislužila s trdim delom in pevskim talentom. 

Britney sicer skozi svoje odvetnike pravi, da si ne želi, da bi bil njen oče njen skrbnik in da se, dokler se to ne spremeni, ne bo vrnila na odre in ne bo snemala novega glasbenega materiala. Pevka in oče naj se ne bi slišala že od preteklega poletja in naj sploh ne bi bila v rednem stiku, kar bi se za skrbnika spodobilo.

Thoreenova pravi, da je leta 2008 Jamie poskrbel, da je Britneyjino premoženje s 26 milijonov evrov spremenil v 58 milijonov evrov, ker naj bi vedel, kako svojo hčer motivirati in jo usmerjati. No, nekateri pevkini prijatelji in oboževalci pa so mnenja, da je Jamie svojo hčer skoraj da ne prisilil v nastop  v rezidenci v Las Vegasu, kjer je vsak večer priredila enega največjih spektaklov v mestu iger na srečo. "Jamie je sodeloval z njo. Ko želi nastopati, nastopa. Ko želi posneti album, posname album. In ko želi svoje življenje živeti, kot si ona želi, kot normalna oseba, ji to Jamie poskuša omogočiti."

A vprašanje ostaja: Zakaj je Britney prek svojih odvetnikov javnosti in sodnikom sporočila, da se svojega očeta boji? "V letu 2020 sta se Britney in njen oče veliko pogovarjala. Pravzaprav so že v začetku lanskega leta vsi skupaj kot družina čas preživljali v domači Louisiani. Družili so se, peli in delali na družinskem vrtu. Jamie je vsak večer pripravil obrok, ki ga ima pevka najraje in skupaj so uživali ob hrani. V tistem času Britney ni nikoli izrazila skrbi, da jo je strah lastnega očeta. Nikoli ni prosila, da odstopi z mesta skrbnika."

Koronavirus pasica november

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blue Dream
26. 02. 2021 19.14
limonada za naivne
asdfghjklqwertz
26. 02. 2021 14.14
+1
In to je rekla odvetnica človeka, kateri jo je skupaj s svojimi preostalimi odvetniki, sodniki in lažnimi prijatelji spravil v norišnico. "zmešalo", kot pravita on in njegova odvetnica, se ji je samo zaradi njega, ker ji je zagrozil, da ji bo odvzel otroke. Ko je to uresničil, se je zaklenila s svojim otrokom, in pristala v norišnici z zgodbo, da je hotela poškodovati lastnega otroka. A ker so jo prehitro izpustili iz norišnice, saj ni kazala nobenih znakov, da bi bila nora, je njen foter popizdil ... in zakaj? Ona je po moje ena redkih oseb na tem planetu, ki si želi, da lastnega fotra pobere še tisto minuto. In potem ti reče, da jo je rešil ... Nikoli je ni rešil, še v času, preden je izdala prvi album, je on bil tisti, ki jo je priganjal po odrih, zato sta tudi šla potem britneyina starša narazen, ker njeni mami ni to bilo všeč ... Najbolj žalostno pri vsem tem pa je, da ameriški pravni sistem tak zakon dopušča! Hotela je svojo mamo za njeno soskrbnico, njeno sestro, njeno najboljšo prijateljico, vse so gladko odjebali sodniki, samo, da ima foter denar ... nič ne piše kaj si je že vse kupil ... le od kje mu denar ...
Tirea
26. 02. 2021 13.20
+2
Fotr izkorisca lastno hci za denar, v vseh teh letih bi ze lahko postala samostojna, a to mu ni v interes. Oce zivi od njenega denarja.
robert55
26. 02. 2021 13.03
+4
Osdvetnico pa plačuje z njenim denarjem.... Sprevržena Amerika
devlon
26. 02. 2021 11.55
+7
on jo je rešil...samostojnega življenja. ker ji ne da denarja.
Resnica..Boli
26. 02. 2021 11.30
+8
zakaj pol rab odvetnico ce je nedouzn?🤔😂