Tuja scena

Orlando Bloom o ljubezni do Katy Perry: Tega ne bi zamenjal za nič na svetu

Los Angeles, 19. 04. 2024 07.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Orlando Bloom je spregovoril o svojem razmerju z zaročenko Katy Perry. 47-letnik je gostoval v podkastu, ki ga vodi Trevor Noah, kot je poudaril voditelj, pa se par trudi, da bi živel čim bolj normalno življenje, čeprav sta oba zvezdnika svetovnega kova. Prav to je tudi ena izmed stvari, ki je igralcu pri zaročenki najbolj všeč – da je v sebi preprosto dekle iz Santa Barbare.

Igralec Orlando Bloom in pevka Katy Perry sta par že skoraj desetletje, 47-letni zvezdnik pa je nedavno spregovoril o njuni zvezi, za katero se trudita, da bi bila čim bolj podobna običajnim zvezam, ki jih imajo ljudje po svetu."Oba razumeva, od kod sva in kako trdo sva morala delati, da sva zdaj tukaj," je dejal Bloom in dodal, da zaročenka od njega zahteva, da se še naprej razvija.  

Orlando Bloom in Katy Perry sta zaročena in imata triletno hčer.
Orlando Bloom in Katy Perry sta zaročena in imata triletno hčer. FOTO: AP

"Katy ne mara, da govorim o tem, a dejstvo je, da je bila njena glasba povsod. To ni bilo nekaj, kar bi običajno poslušal, a zaljubil sem se v Katheryn, dekle iz Santa Barbare. Njena starša sta pastorja, ki živita od bonov za hrano," je o pevkinem odraščanju dejal igralec, ki je zaigral v franšizi Gospodar prstanov, pojasnil pa je, da njegova zaročenka ne prihaja iz luksuzne soseske mesta, temveč iz predela, ki ga nihče ne pozna.

Katy Perry in Bloom sta se spoznala leta 2016 na zabavi po podelitvi zlatih globusov, zaročila pa sta se tri leta pozneje na valentinovo. Skupaj imata tudi triletno hčer Daisy Dove. Zvezdnik je v podkastu dejal še, da je tudi on odraščal podobno kot njegova zaročenka. Meni, da drug drugega spodbujata in se kot posameznika razvijata, čeprav se – tako kot vsi pari – tudi občasno spreta in se krešejo mnenja.

"Tega ne bi zamenjal za nič na svetu, čeprav se včasih sprašujeva, kako nama sploh vse skupaj uspeva. Imava uspešni karieri in svoji življenji, njeno pa se včasih zdi kot drugo vesolje. A se vedno znova vračam k njej, se trudim, da jo držim za roko in se z njo sprehodim do peskovnika, kjer gradiva peščeni grad," je o zvezi, ki jo skušata ohranjati za štirimi zidovi, povedal igralec.

Ob tem je dodal še, da so zanju posebni prav trenutki, ko na plaži gradita peščene gradove ali se vozita s kolesi, ter razkril, da je 39-letnica mojstrica v ustvarjanju takšnih trenutkov."Skušam ustvarjati dovolj velik prostor in biti dovolj velika oseba. Rečem lahko celo, da si skušam dokazati, da je v meni dovolj moškega, ki je dovolj sposoben," je še priznal Bloom, ki ima z nekdanjo ženo Mirando Kerr še 13-letnega sina Flynna.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rato
19. 04. 2024 14.54
Želim jima čim več srečnih skupnim trenutkov in čim manj zlobnih (nevoščljivih) komentarjev 🤔
Rožice so zacvetele
19. 04. 2024 13.31
+4
Ona se mnogo bolje "razvija", ima kar 300 miljončkov več, kot on.
kala 09
19. 04. 2024 10.31
+4
To vsi pravijo na začetku
veneti
19. 04. 2024 09.55
-2
zato sta zaročena že 100 let. pa nič od tega
Rožice so zacvetele
19. 04. 2024 13.33
+3
veneti, po tvoje bi se morala poročiti? Zakaj že? Veze brez poroke so boljše in daljše. Tisti papir je sicer brezveze, vendar večino utesnjuje.
športnik66
19. 04. 2024 09.26
-6
Dobra tale Ketty, ni kaj... i tata bi sine... 😉