24°C

Ozzy Osbourne o ženi: Ona je najbolj nerasistična oseba, kar jih poznam

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
E.M. /
KOMENTARJI
6
Rock zvezdnik Ozzy Osbourne je stopil v bran ženi Sharon Osbourne, potem ko se je ta znašla pod plazom kritik zaradi javne podpore novinarju in voditelju Piersu Morganu v sporu z Meghan Markle. Ozzy je obtožbe, da je Sharon rasistka, ostro zavrnil in dejal, da "bo tudi to nevihto prebrodila".

72-letni Ozzy Osbourne je v nedavni epizodi svoje radijske oddaje s sovoditeljem Billyjem Morrisonom spregovoril o dogajanju v oddaji The Talk pred nekaj meseci. Sovoditeljice pogovorne oddaje, med katerimi je bila tudi Ozzyjeva žena Sharon Osbourne, so takrat namreč komentirale odmeven intervju mladega kraljevskega para, Meghan in Harryja, z voditeljico Oprah, pri čemer so se dotaknile tudi odzivov ostalih medijev, med katerimi je prevladoval komentator Pierse Morgan. Sharon je takrat prijatelju Morganu stopila v bran in bila zaradi tega označena za rasistko, izgubila pa je tudi službo sovoditeljice pogovorne oddaje.

Ozzy Osbourne stopil v bran ženi Sharon.
Ozzy Osbourne stopil v bran ženi Sharon.FOTO: AP

"Če bi bila moja žena vsaj malo rasistična, bi vam to povedal, ampak ona je najbolj nerasistična oseba, kar jih poznam," je Ozzy povedal na začetku oddaje. Na obtožbe o rasizmu se je takoj po neljubem dogodku odzvala tudi Sharon, ki je v daljšem zapisu na družbenem omrežju med drugim povedala: "V  življenju sem bila deležna že številnih oznak in obsodb, a oznake, da sem rasistka, ne bom nikoli sprejela. Resnično mi je žal, če sem užalila koga, ki je del temnopolte skupnosti."

Ozzy je celotno situacijo označil za zelo neprijetno in dodal: "Kljub temu da bo tudi to nevihto prebrodila, je bila zaradi celotne zadeve zelo prizadeta. To je ena izmed tistih oznak, ki se jih je zelo težko znebiti." 

Koronavirus pasica nova