Tuja scena

Pamela Anderson o naravnem videzu: Nisem vedela, da bo kdo opazil

Los Angeles, 08. 11. 2023 12.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pamela Anderson je na pariškem tednu mode v začetku meseca oktobra presenetila z nenaličenim videzom in tako pritegnila veliko pozornosti. Kmalu po tem, ko so igralkine fotografije naravnega videza zaokrožile po spletu, so ji v komentarjih mnogi čestitali za pristnost, zvezdnica serije Obalna straža pa je sedaj priznala, da je bila prepričana, da nihče niti ne bo opazil, da se ni naličila.

Pamela Anderson je pred nekaj več kot mesecem povzročila nekaj razburjenja, ko se je v javnosti pojavila brez ličil, še bolj nenavadno pa je bilo, da je to storila na več dogodkih v sklopu Tedna mode v Parizu, kjer je sedela v prvih vrstah pred modno brvjo. 56-letna zvezdnica Obalne straže pa si v resnici ni želela in ni pričakovala vse te pozornosti, bila je celo prepričana, da njenega naravnega videza ne bo nihče niti opazil.

Pamela Anderson je na Pariškem tednu mode presenetila z naravnim videzom brez ličil.
Pamela Anderson je na Pariškem tednu mode presenetila z naravnim videzom brez ličil. FOTO: Profimedia

A so ga. Njeno drznost so pohvalile tudi druge zvezdnice, med njimi igralki Jamie Lee Curtis in Scarlett Johansson, ki sta dejali, da je to bilo dejanje drznosti in uporništva ter močno sporočilo, a sama Andersonova ni pričakovala takšnih reakcij. "Doma ne uporabljam ličil, zakaj bi se torej naličila za pariški teden mode? Res nisem pričakovala, da bo to kdo opazil, a sem vesela, da je to postalo pozitivno sporočilo," je povedala v novem intervjuju za revijo People.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica, ki se je prenehala ličiti, ko je leta 2019 umrla njena umetnica ličenja, pa pozitivno razmišlja tudi o staranju, ki je v zadnjem času postalo pomembna tema, o kateri javno govori vedno več zvezdnic, in tako ruši stereotipe ter tabuje v zvezi s tem. "Temu pravim življenje in ne staranje," razlaga Pamela, ki je veljala za seks simbol.

"Lov za mladostjo je brezploden. Vse, kar lahko storimo, je to, da sprejmemo, kdo smo v tem trenutku, in se sprijaznimo s tem, kje trenutno stojijo naše noge," je še dodala igralka, ki je v minulih mesecih nastopila v oglasih za nakit Pandora, objavila več sebkov brez ličil na družbenem omrežju Instagram in bila obraz na naslovnicah revij.

Čeprav je Andersonova rekla, da je pravzaprav olajšanje, ko preskoči glamuroznost, in da se počuti vse bolj udobno v svoji koži, medtem ko živi tiho, preprosto življenje, ne prisega na to za vedno. "Temu ne nasprotujem, le igre se mi ne da več igrati. Dobro sem se počutila, ko sem se pogledala v ogledalo, in si rekla, da sem v redu tudi takšna," je še dodala.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brezveze13
23. 01. 2024 09.33
kakšna domišljija , ne bi opazil saj so jo kreme čisto iznakazile ne bi nikoli rekel da je ista oseba
Malo_sutra
08. 11. 2023 14.35
-1
Na Pameli so bili začetki in praksanje 😂 to kar punce pocnejo s prstki, fanti pa z rokami 😀
Amor Fati
08. 11. 2023 14.16
+1
Bila je prevelika seks bomba v preteklosti. Lahko rečemo, da je kriva Obalna Straža =)
esteller
08. 11. 2023 13.45
+5
Sem vesela za njo, da je našla neko svojo pot in mir. Njena sinova sta tudi super, simpatična.
MucaNeGrize
08. 11. 2023 12.57
+8
Pamela ima visok IQ od nekdaj ...je tudi pravi človekoljub, aktivistka in še marsikaj....RESPECT za vse njeno dosedanje delo in izgled .
Stauffenberg
08. 11. 2023 13.10
+4
Res je. Kdor ti daje minuse je nevednež in zlobnež.
Amor Fati
08. 11. 2023 14.33
+1
Še zmeraj jo ne moreš primerjati z Jamesom Woodsom. Baje, da ima IQ 189 =)