24°C

Partner pokojnega pevca Georgea Michaela se sooča z novo kaznijo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
0
Fadi Fawaz, partner pevca Georgea Michaela, je dobil nov poziv na sodišče. Tokrat je domnevno poškodoval steno cerkve iz 13. stoletja, ki stoji v Londonu. Nekdanji frizer si je s tem prislužil novo kazen, zanjo pa bo moral odšteti skoraj 500 evrov. Kako natančno je steno poškodoval, ni znano.

45-letni Fadi Fawaz, ki je bolj znan po tem, da je bil partner pokojnega pevca Georgea Michaela, se je znova znašel na napačni strani zakona. Nekdanji frizer bi se moral pojaviti pred sodnikom, ker je februarja poškodoval steno londonske cerkve sv. Katarine. Obravnavo je sodnik prestavil na oktober, Fawaz pa je dobil kazen skoraj 500 evrov.

Fadi Fawaz
Fadi FawazFOTO: Profimedia

V Avstraliji rojen Fadi, ki je nekoč friziral tudi manekenko Naomi Campbell in skupino Pussycat Dolls, je bil že večkrat poklican na sodišče, kjer se je moral zagovarjati zaradi nasilnih dejanj. Potem ko je razbil okno lepotnega salona na območju londonske soseske Fitzrovia, se kar štiri krat ni udeležil obravnave. Incident se je zgodil 21. decembra 2020, štiri dni pred četrto obletnico pevčeve smrti. Sodnik je takrat izdal nalog za njegovo aretacijo, Fawaz pa je dobil nekaj več kot 900 evrov kazni.  

PREBERI ŠE
Bivši partner Georgea Michaela vlomil v dom pokojnega glasbenika

Michael, čigar pravo ime je bilo Georgios Kyriacos Panayiotou, je nekdanjega ljubimca izpustil iz oporoke, katere vrednost je znašala skoraj 113 milijonov evrov. Fawaz je februarja na družbenem omrežju Instagram delil posnetek, v katerem je opisoval svojo ljubezen do kajenja prvovrstnih metamfetaminov.