Tuja scena

Petar Grašo in Hana Huljić pričakujeta hčerko

Zagreb, 01. 03. 2022 16.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hana Huljić, žena glasbenika Petra Graša, je gostovala v hrvaški oddaji 'Kod nas doma'. V pogovoru je iskreno spregovorila o svoji karieri in slavi, s katero pa se, odkar se je spustila v zvezo s Petrom Grašem, težko sooča. V hrvaških medijih je zaokrožila novica, da je ženin Grašo na svoji nedavni poroki ponosno naznanil, da z ženo pričakujeta deklico.

Petar Grašo in Hana Huljić
Petar Grašo in Hana Huljić FOTO: Profimedia

31-letna noseča Hana Huljić, ki je po poroki k svojemu priimku dodala tudi moževega, je gostovala v hrvaški oddaji 'Kod nas doma'. Iskreno je spregovorila o svoji karieri in odnosu s starši, pa tudi o tem, kako se sooča s preobilico slave, ki jo je pridobila v kratkem času.

Mlada glasbenica je povedala, da njena starša, 60-letni Tonči Huljić in 58-letna Vjekoslava Huljić, do nje kot sodelavca nista prizanesljiva, a tudi, da v njunem odnosu vlada le poštenost.

"Domačim lahko vedno poveš nekaj, česar nekomu iz vljudnosti nikoli ne boš ravno zato, ker nimamo celofana. Takrat tudi vse izpade najboljše," je povedala iskreno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spregovorila je tudi o svoji karieri, pri čemer je poudarila, da je nihče ni 'silil', da se poda v glasbene vode in da je bila to izključno njena odločitev. Seveda je beseda nanesla tudi na njeno zasebnem življenju in na novo pridobljeni slavi na domači sceni. Ob tem je pojasnila, da ni tip osebe, ki bi se zanimala za življenja drugih ljudi, zato ji je težko razumeti, da se ljudje zanimajo za njeno zasebnost in da jih zanimajo podrobnosti.

S 45-letnim možem Petrom Grašem sta že iskreno spregovorila o tem, kako zelo cenita svojo zasebnost, ki je nerada delita z javnostjo. In po poroki se seveda ni nič spremenilo in mladoporočenca še vedno stojita za tem. Med drugim je še dejala, da upa, da se bo kmalu spet lahko čim bolj mirno sprehajala po ulicah, saj, odkar se je v medijih razvedelo za njeno razmerje z glasbenikom, je to skoraj nemogoče.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Upam, da bom kmalu lahko šla iz hiše, ne da bi ljudje v roke vzeli svoje mobilne telefone," je dejala Hana in tako namignila, da jo vsa pozornost, ki se dogaja okrog nje, na trenutke utesnjuje, saj je ves čas pod drobnogledom.

Naj omenimo, da sta se Hana in Grašo poročila 19. februarja. Kot poročajo še hrvaški mediji, je Grašo na poroki razkril spol njunega otroka. Na vsesplošno veselje zbranih je Petar povedal, da s Hano v juliju pričakujeta deklico.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sinisi
01. 03. 2022 21.01
+6
In poimenovala jo bosta danijela 😂😂😂
CIGU MIGU
01. 03. 2022 20.25
+5
kot razumem,je bil on z drugo,ko je bila danijela še z njim ali pač
slovenka62
01. 03. 2022 20.15
+4
Preseliš se nekam drugam saj te ne poznajo povsod pa lahko šetaš dan in noč.
Justice1
01. 03. 2022 19.10
+0
Ni lepa ne ena ne druga...bo pa za njega dobra.
Kritikizštajerske
01. 03. 2022 19.05
+4
Ni lepša je pa mlajša
avioo
01. 03. 2022 18.13
+2
Danijela je lepša,starejša in bolj pametna.
RK
01. 03. 2022 17.46
+9
Se dobro da sedaj vem. Pocutim se zelo razgledanega sedaj.
Tone1234
01. 03. 2022 17.38
+5
Zmanjkalo mu je materiala za najbolj važn del!