Tuja scena

Pete Davidson izžvižgan na košarkarski tekmi v kraju Syracuse

Syracuse, 07. 02. 2022 11.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriški komik se je vrnil v kraj Syracuse, kar med lokalnimi športnimi navdušenci ni bilo najbolje sprejeto. Davidson je namreč mesto pred tremi leti označil za smeti. Po dogodku se je zahvalil za povabilo na dogodek in prosil za premirje.

Pete Davidson je bil izžvižgan na športnem dogodku, ki se je odvil v dvorani Carrier Dome. Njegov obisk košarkarske tekme ni bil najbolje sprejet, športni navdušenci iz mesta Syracuse se še dobro spominjajo njegovih besed, ki jih je izustil pred tremi leti. V intervjuju s Howardom Sternom je namreč kraj označil za smeti.

Pete Davidson
Pete Davidson FOTO: Profimedia

Eden od imetnikov sezonske vstopnice, ki se je udeležil tekme med ekipama Syracuse Orange in Louisville Cardinals, je za portal Page Six pojasnil: ''Pete je bil pripravljen na to, kar je sledilo. Odziv občinstva je sprejel s smehom, nasmejali pa so se tudi prebivalci mesta.'' 28-letnik se je na dogodku želel zliti z množico. Skril se je pod čepico, nadel je sončna očala in sivo jopo s kapuco.

''Pete je v času tekme ostal zakamufliran mogoče zato, ker je bilo izjemno mrzlo, ali pa ker je od lokalcev doživel hladen sprejem,'' so povedali prisotni. Davidson se je tekme udeležil s poslovnežem in podpornikom ekipe iz Syracusa, Adamom Weitsmanom, ki na tekmah pogosto gosti superzvezdnike. Komika je v njegove zasebne prostore pospremila policija, medtem ko so jima za petami sledili športni navdušenci.

Davidson je po tekmi celo zahteval premirje: ''Hvala za to, da ste me s prijatelji gostili na dogodku. Imeli smo se zares lepo. Premirje?'' S tem se je navezal na pretekle izjave. Leta 2019 je namreč v mestu snemal film Big Time Adolescence. Takrat je v pogovornem šovu Howarda Sterna dejal: ''V Syracusu sem snemal film. Syracuse, saj veste, smeti.'' Igralec, ki prihaja s Staten Islanda, je dejal, da je tam še huje kot v njegovem domačem kraju. Kasneje je besede ponovil še za Variety: ''Syracuse je resnično zanič. Celotno mesto je brezvezno.''

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blue Dream
07. 02. 2022 15.32
a pod tem člankom je pa zbor bodočih jedrskih fizikov?
IgorMuc
07. 02. 2022 12.48
+5
Dimitry Krol
07. 02. 2022 12.41
+6
Jules33
07. 02. 2022 12.32
+6
Želko Kacin
07. 02. 2022 11.59
+15
kva je na horsu
Saj ni res
07. 02. 2022 11.35
+25
Zgleda da je eksperimentiral z zdravili proti covidu še pred covidom.