Tuja scena

Pete Davidson si bo do 30. leta odstranil vse tetovaže

Los Angeles, 07. 07. 2021 11.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Komik Pete Davidson si namerava v naslednjih dveh letih odstraniti vse svoje tetovaže, ki pa jih ni malo, saj naj bi jih imel več kot 100. Pred njim je še veliko dela, kljub temu da je z laserskim odstranjevanjem telesne umetnosti že pričel, postopek pa opisal kot zelo boleč. Njegovo odločitev je spodbudilo dejstvo, da mora na filmskem snemanju svoje tetovaže prikrivati skoraj tri ure.

27-letni Pete Davidson, znan po svoji vlogi v satirični oddaji Saturday Night Live, ima jasne cilje o prihodnosti svojega telesa. Do 30. leta starosti si namreč namerava odstraniti celotno zbirko tetovaž. "Naslednje odstranjevanje imam približno čez en mesec. Povedali so mi, da bodo vse tetovaže odstranjeno do mojega 30. rojstnega dne. Čakata me še dve leti odstranjevanja," je izjavil za revijo People.

Pete Davidson
Pete Davidson FOTO: Profimedia

Lasersko odstranjevanje tetovaž pa ni tako nedolžno, kot se sliši, saj je komik povedal, da se nastale rane po terapiji celijo približno en mesec, celoten proces pa je zelo boleč. "Odstranjevanje je hujše kot tetoviranje, saj ti sežigajo kožo, medtem pa moraš nositi velika očala. Torej ničesar ne vidiš, medtem ko je ob tebi zdravnik," se je Pete maja potožil v pogovorni oddaji Setha Meyersa. V zadnjih štirih mesecih, zato ni odstranil nobene tetovaže, slednjih pa naj bi imel več kot 100. Po celotnem telesu ima na različnih mestih vtetovirane politične ikone, popkulturne reference in osebne poklone določenim osebam, kot sta njegov pokojni oče, ki je kot gasilec umrl 11. septembra, in fikcijski lik Willy Wonka iz tovarne čokolade. 

Priljubljeni komik je leta 2019 za revijo Inked pojasnil, da se je tako pogosto tetoviral, ker je to zanj predstavljalo sprostitev. "Ko sem maničen in vznemirjen, je to edina stvar, ki mi pomaga."  Decembra lani pa je za tuj medij razložil, da se je za odstranitev tetovaž odločil zaradi preglavic, ki mu jih povzročajo na snemanju filmov. Na filmski set mora namreč, zaradi dolgotrajnega postopka prikrivanja tetovaž, priti kar tri ure prej.

Preden se je Pete odločil za odstranjevanje telesne umetnosti, pa se je poslužil tudi prakse prekrivanja tetovaž z novimi tetovažami. V času, ko je bi v zvezi z Ariano Grande, si je v znak ljubezni tetoviral zajčja ušesa, ki so prepoznaven znak zvezdnice, po njunem razhodu pa je te spremenil v črno srce. Igralec je sedaj svojo taktiko izkazovanja naklonjenosti očitno spremenil, saj si je za svojo sedanjo izbranko Phoebe Dynevor omislil verižico z njeno inicialko. 

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jutr1b05ek
31. 07. 2022 12.58
zakaj si je sploh dal delati tetovaže , če si jih zdaj hoče odtsranit? idi.ot
Jež
07. 07. 2021 17.57
-1
PA KOGA T0 BRIGAAAAAA 24URRRRRRER A JE SLOVENIJA DEŽAVA TETOVAŽ AL KAAAJJJ???
graf
07. 07. 2021 17.41
+0
Na svetu ni toliko denarja da bi se tetoviral zanj ...
Uporabnik1860941
07. 07. 2021 13.05
+9
Biznis prihodnosti je ODSTRANJEVANJE TATOOJEV. 20, 30 let nazaj so bili tako redki, da si si jih z veseljem ogledal. Danes, ko že vsak svoje frustracije izraža na koži, pa sploh niso več zanimivi. Tudi pogledam jih ne več, pa mislim, da nisem edini. Včasih si bil car, če imaš tatoo, danes pa, če ga nimaš.