Petrino dvojno preobrazbo opazila tudi pevka Anastacia

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
J.St.
KOMENTARJI
28
Deseta oddaja šova Znan obraz ima svoj glas je postregla s številnimi presežki, saj so vsi nastopajoči navdušili s svojimi nastopi. Petra Zore se je spopadla s kar dvojno preobrazbo, ki pa jo je opazila tudi svetovno znana pevka Anastacia.

Najbolj znana učiteljica ta hip in pevka skupine Bombshell, Petra Zore, je žirijo, sotekmovalce in tudi gledalce navdušila s svojo dvojno preobrazbo, ko je imitirala tako Erosa Ramazzottija kot tudi Anastacio. Petrin odličen nastop pa je hitro zaokrožil po spletu in očitno ga je opazila tudi prvotna pevka, svetovno znana Anastacia, ki je na Instagramu komentirala: "To je neverjetno!"

Anastacia je na uradnem profilu šova Znan obraz ima svoj glas komentirala fotografijo, na kateri je Petra kot Eros in kot Anastacia hkrati.
Anastacia je na uradnem profilu šova Znan obraz ima svoj glas komentirala fotografijo, na kateri je Petra kot Eros in kot Anastacia hkrati.FOTO: Instagram

"Ne vem, ali mi vesolje pošilja kakšne znake ali pa imam v tej sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas gromozansko srečo. Moje nastope in imitacije so velikokrat opazile prav originalne zvezde. Od prve oddaje Nuša Derenda, Lepa Brena, nato naša diva Helena Blagne in zdaj še ena in edina Anastacia. Zgodilo se je ravno pred nastopom, ki sem ga imela na eni izmed ljubljanskih šol. Moj telefon je enostavno ponorel. Veliko prijateljev in fanov je zasledilo, da je komentar pustila prav Anastacia in vsi so me množično klicali, mi pisali in pošiljali posnetke zaslona. In potem se je začelo. Najprej sem se malce tresla, oblivala me je kurja polt in mravljinci. Anastacia je pevka, ki me je močno zaznamovala, imitirala sem jo že od otroštva. Je moj večni idol in zagotovo glasbenica, zaradi katere sem se spustila v pevske vode. Je prvo ime, ki ga izgovorim, ko je treba našteti najboljše svetovne pevke. Iskreno priznam, da sem presrečna, počaščena in ganjena, da tako veliko glasbeno ime opazi nekoga tako majhnega, kot sem jaz. Vesela sem, presrečna, vzhičena in izpolnjena. Oddaja Znan obraz ima svoj glas mi je namreč uresničila moje otroške sanje, saj sem vsaj za en dan postala prav takšna kot Anastacia. Njen komentar pa mi je vlil toliko motivacije in inspiracije, da bo v mojem srcu ostal zapisan celo moje življenje," je za naš portal 24ur.com povedala presrečna Petra Zore.

Več novic iz zakulisja šova Znan obraz ima svoj glas najdete TUKAJ!

Znan obraz ima svoj glas
Znan obraz ima svoj glas