Tuja scena

Pevka Carrie Underwood po nastopu v dežju padla z odra

Severna Karolina, 11. 06. 2024 11.55 | Posodobljeno pred 5 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška pevka Carrie Underwood je po nastopu v Severni Karolini doživela neprijetno presenečenje, saj ji je zaradi obilice dežja pri sestopanju z odra spodrsnilo in je grdo padla. Njen spodrsljaj so opazili tisti, ki so stali blizu odra, nek oboževalec pa je 41-letničin padec uspel ujeti tudi na kamero.

Carrie Underwood je nedavno nastopila na glasbenem festivalu v Severni Karolini, kjer pa ob izstopu z odra ni imela sreče in je zaradi premočenega prizorišča padla po stopnicah. Po tem, ko se je 41-letna pevka poslovila od oboževalcev in jim zaželela lepo noč, se je odpravila proti stopnicam v zaodrje. Ko jih je že prestopila nekaj, pa ji je spodrsnilo in je padla.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Padla je! Padla je!" je zakričal očividec, ki ga je na kamero ujel eden od obiskovalcev koncerta, a kot kaže, pevki ni bilo hujega, saj je pozneje na družbenem omrežju objavila več fotografij, ob njih pa pripisala: "Minula noč je bila zagotovo zabavna. Čeprav je bil konec nepričakovan, je bila to noč, ki je ne bom pozabila."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Med komentarji so se oglasili tudi organizatorji festivala, ki so zapisali: "Radi te imamo in kakšen koncert je to bil! Najboljši, kar smo jih imeli!" Njeni oboževalci so jo pohvalili, ker se je odločila nastop izvesti do konca kljub slabim vremenskim razmeram: "To je prava predanost oboževalcem, ki so jo postavili na to mesto. Ni ji para!"

41-letna pevka je na družbenem omrežju delila tudi posnetek, na katerem poje pesem Before He Cheats, okoli nje in nanjo pa lije dež. "Ne bomo dovolili, da nas malo dežja ustavi! In prav tako ne bomo dovolili, da nas ustavi naliv," je pripisala. Zmagovalka četrte sezone šova Ameriški idol padca ni komentirala.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.