20°C

Pink iskreno o zakonu: Ko govoriva o terapiji, ljudje zavijajo z očmi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
9
Priljubljena pevka Pink se je tokrat oglasila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo, na kateri se objema z možem Careyjem Hartom. Pod objavo je delila iskren zapis o njunem zakonu in priznala, da že skoraj 17 let obiskujeta zakonsko svetovanje.

Pink je delila iskren zapis o svojem zakonu.
Pink je delila iskren zapis o svojem zakonu.FOTO: Profimedia

41-letna Pink je na Instagramu delila iskren zapis o svoji zvezi z nekdanjim dirkačem v motokrosu Careyjem Hartom in tem, kako jima je zakonsko svetovanje pomagalo. Zraven je objavila romantično fotografijo, ki jo je posnela njena prijateljicaJodi Pitts, na njej pa je Pink v objemu svojega izbranca videti presrečna.

"Midva sva v tem že dolgo časa. Najina trma in neizprosen idealizem naju druži. Zakon je grozen, čudovit, udoben in divji. Je dolgočasen, strašljiv in zelo napet. Je ljubiti zmotljivo stvaritev ,ob tem pa se poskušati imeti rad. Je vseživljenjsko vračanje k mizi."Pop zvezdnica je v nadaljevanju pojasnila, da se ji terapija za pare "izplača".

"Ljudje se nama posmehujejo, ker se bodisi prepirava ali smejiva. Ko govoriva o terapiji, zavijajo z očmi," je zapisala. "Ampak vam bom nekaj povedala. Izplača se. Vse to. Tudi takrat, ko misliš, da ne. Terapija ni namenjena šibkim ljudem, hipijem ali liberalcem. Namenjena je ranljivim ljudem, ki želijo biti celi. Ubežnikom, ki si želijo družine. To je lekcija, kako se usesti in poslušati. Kako se imeti rad, da te ima lahko tudi druga oseba rada."

Svoj zapis je končala tako, da je direktno nagovorila moža: "Rada te imam, srček. Hvaležna sem, da sva prišla vse do te fotografije, Hart."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pink, rojena kotAlecia Moore, in Hart sta se poročila 7. januarja 2006. V zakonu sta se jima rodila danes 9-letnaWillow Sageter tri leta in pol stari Jameson Moon. Lani je v intervjuju za oddajo Today povedala, da z možem že od samega začetka, skoraj 17 let, obiskujeta zakonsko svetovalnico.

"To je edini razlog, da sva še vedno skupaj. On govori poljsko, jaz italijansko, ona pa oboje. Ne govoriva istega jezika. Prihajava iz družin, kjer so se starši ločili, in nisva imela nobenega zgleda: Kako naj bi obdržala to družino skupaj in živela to noro življenje? Ni knjige, v kateri bi pisalo: 'Glej, tako moraš storiti.' Torej obiskujeva svetovanje in deluje. "

 

Zakonca sta letos praznovala 14 let poroke.
Zakonca sta letos praznovala 14 let poroke.FOTO: Profimedia