15°C

Pink med prebolevanjem covida spremenila oporoko

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
7
Pevka Pink je ena tistih zvezdnic, ki so se z novim koronavirusom okužile že lani, na začetku pandemije. V novem intervjuju je spregovorila o tem, kako hudo jo je virus prizadel in da je zaradi strahu, da bi se ji kaj zgodilo, na novo napisala oporoko.

Pink je priznala, da je spremenila oporoko.
Pink je priznala, da je spremenila oporoko.FOTO: Profimedia

41-letna pevkaPink in njen sin Jameson sta bila aprila lani pozitivna na novi koronavirus, njena hči Willow in mož Carey Hart pa sta nalezljivemu virusu ubežala.

"Bilo je res zelo zelo hudo," se neprijetne izkušnje v intervjuju z voditeljemMarkom Wrightomspominja Pink in ob tem prizna, da je med bitko z boleznijo "na novo napisala svojo oporoko". 

V nadaljevanju je priznala, da je na neki točki mislila, da to zanjo pomeni konec: "Poklicala sem svojo najboljšo prijateljico in ji rekla: 'Prosim, povej Willow, kako zelo jo imam rada.' Bilo je res strašno in res slabo."

Ko je govorila o oporoki, je še dodala: "Kot starš pomisliš: 'Kaj zapuščam svojima otrokoma? Kaj ju učim? Ali jima bo uspelo na tem svetu? Kaj jima moram povedati, če je to zadnjič, ko jima lahko kar koli povem?"

Pink z družino
Pink z družinoFOTO: Profimedia

Aprila lani je Pink javno spregovorila o tem, da se je okužila z novim koronavirusom in da je kasneje zbolel še njen sin Jameson, ki je imel tri tedne povišano telesno temperaturo, termometer pa je dosegal oznako za osemintrideset stopinj. Glasbenica je bila zaradi Jamesonovega zdravstvenega stanja zelo zaskrbljena, a na koncu je obema uspelo prebroditi to neprijetno preizkušnjo.

PREBERI ŠE
Pevka Pink po covidu utrpela še zlom gležnja

Priljubljena 41-letna pevka Pink si bo lansko leto zagotovo zapomnila, predvsem zaradi neprijetnih stvari, ki so se ji zgodile. Ne samo da je imela težko obliko covida-19 in se okužila s stafilokokom, zvezdnica je bila tudi prehitra in si poškodovala gleženj.

Koronavirus pasica nova