Tuja scena

Pink ob praznovanju 40. rojstnega dne prejela posebno čestitko

Los Angeles, 09. 09. 2019 14.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška glasbenica Pink je zakorakala v svoje 41. leto. Ob praznovanju rojstnega dne je prejela posebno, čustveno voščilnico in sicer od svojega soproga. Njun zakon je šel čez mnoge vzpone in padce, zdaj pa sta, kot kaže, močnejša kot kdajkoli prej.

Glasbenica Pink se je pred kratkim poslovila od svojih tridesetih in zakorakala v štirideseta. Rojstni dan je praznovala v družbi najbljižjih, svojim oboževalcem pa se je za lepe želje prek Instagrama zahvalila z besedami: ''Hvala vsem za rojstnodnevne želje. Komaj čakam svoja štirideseta, popolnoma sem jih sprejela. Rada vas imam!!''

Rojstnodnevnih želja in voščilnic pa ni prejela zgolj od svoje baze oboževalcev – nekaj posebnega je zanjo napisal in javno delil tudi njen soprog.

''Dobrodošla v štiridesetih, draga. S teboj sem praznoval 18 rojstnih dni in lahko samo rečem, da je neverjeten občutek rasti s teboj. Oseba, v katero si zrasla, je tako navdihujoča. Postala si uspešna poslovna ženska, megazvezdnica, predana mama, človekoljub, neverjetna žena, izdelovalka vina, mama motoristka in neverjetna prijateljica vsem, ki so ti blizu. Ponosen sem na žensko, kakršna si postala in zdaj si lepša kot kdajkoli prej. Resnično si kot vino. Postajaš vedno boljša in pravi srečnež sem, ker sem lahko del te divje vožnje s teboj. Rad te imam ljubica. Veselim se številnih prihajajočih rojstnih dni s teboj. Komaj čakam, da vidim, kakšna norca bova pri 80.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hart in Pink sta se poročila leta 2006, v 13 letih zakona pa sta doživela številne vzpone in padce. V preteklosti sta bila oba, kot se spominja Pink, nezmožna pretiranega iskanja kompromisov in reševanja težav skozi pogovor, zaradi česar sta bila že tik pred ločitvenim postopkom, a sta si v zadnjem trenutku premislila. Od takrat dalje se, kot je dejala glasbenica, oba bolj trudita za harmonijo in težave rešujeta sproti ter s pogovorom.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brodarko
09. 09. 2019 17.02
+8
Dajmo poskrbet za boljšo slovenščino, ki je na teh portalih na zelo nizkem nivoju!
Zev0
09. 09. 2019 16.32
+8
Ali mi lahko kdo razloži, kaj pomeni navdihujoče? V slovenščini tega ni v taki obliki. Kaj bi to pomenilo? Ena najbolj bedastih oblik prevoda inspirinig. Te naši novinarski bučki nimajo pojma, da vršilec dejanja lahko navdihne, ne more pa biti navdihujoč. Kvečjemu je lahko nekdo, ki navdihuje. Nekaj, kar navdihuje. Deležnik na č je tu podoben kozlariji srmdljive podgane, ki prebiva v kleti POPTV.
Militos
09. 09. 2019 16.42
+3