20°C

Otroka pevke Pink dokazala svojo drznost na naravni plezalni steni

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
2
Carey Hart je navdušen nad plezalnimi spretnostmi svojih otrok, ki jih ima s pevko Pink. Na družbenem omrežju je s svojimi sledilci delil vrsto epskih fotografij svojega sina in hčerke, ki sta prvič plezala na prostem – in prišla skoraj do vrha. Ponosni očka je zapisal, da je nad drznostjo svojih otrok navdušen.

Motokrosist Carey Hart, je na Instagramu delil dih jemajoče fotografije 4-letnega sina Jamesona in 10-letne hčere Willow, ki ju ima s pevko Pink, na katerih plezata po naravni plezalni steni. Pod serijo fotografi je navdušeno zapisal: "Najina otroka sta drzna. Willz in Jamo sta prvič plezala na prostem."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ponosni očka je v nadaljevanju zapisa pohvalil plezalne spretnosti svojih dveh otrok: "Willz je hitro napredovala po tej 30-metrski steni. Težko je bilo dobiti njeno fotografijo, saj se je hitro vzpenjala na vrh. Poglejte njeno držo na teh fotografijah. Jamo me je osupnil s tem, kako se je povzpel na skalo – s podprijemi in premišljenim vzponom. Navdušen sem," je zapisal 45-letni Carey, ki ima na Instagramu 1,1 milijona sledilcev. 

Njegovi oboževalci so bili nad videnim navdušeni, eden je pod fotografijami zapisal: "Všeč mi je, da vzgajaš samozavestne, neustrašne in sočutne otroke. To mi daje upanje za prihodnost," drugi pa: "No … so tvoji in Pinkini otroci, tukaj ni nič presenetljivega. Tem otrokom je bila odličnost položena že v zibelko."

Pink in Carey Hart
Pink in Carey HartFOTO: Profimedia

Carey Hart je nekdanji profesionalni motokrosist, ki je s Pink poročen že 15 let. Priljubljena pevka je znana po svojih akrobatskih odrskih nastopih, zato ni presenetljivo, da sta gibčna in drzna tudi njena otroka. 

Koronavirus pasica nova