Tuja scena

'Pišete mi, naj se ubijem ... Tega ne bom storil'

Los Angeles, 05. 12. 2018 13.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ariana Grande je potrdila, da jo je nekdanji zaročenec Pete Davidson blokiral na družbenih omrežjih. To naj bi storil zaradi pritiskov njenih oboževalcev, ki so mu med drugim pisali, naj se ubije.

Pete Davidson je blokiral Ariano Grande na družbenih omrežjih
Pete Davidson je blokiral Ariano Grande na družbenih omrežjih FOTO: Profimedia

Glasbenica Ariana Grande in komedijant Pete Davidson sta razdrla zaroko kmalu zatem, ko je javnost pretresla novica, da je Arianin nekdanji partner, raper Mac Miller, umrl v 27. letu starosti. Ariana je takrat sporočila, da bo do Petea vedno gojila naklonjenost in da ga bo vedno imela rada, a da trenutno ni pravi čas za nadaljevanje razmerja in poroko.

Glasbenica se je posvetila karieri in izdaji novega albuma, s pesmijo Thank U, Next, v kateri omenja tako Maca kot Petea, pa se je zavihtela na prvo mesto lestvice Billboard, kjer je ostala, dokler je ni s pesmijo Sicko Mode na drugo mesto izpodrinil Travis Scott, partner Kylie Jenner. Arianina uspešnica Thank U, Next je na YouTubu v rekordnem času presegla 100 milijonov ogledov.

Ariana Grande v novem spotu za pesem Thank U, next
Ariana Grande v novem spotu za pesem Thank U, next FOTO: Profimedia

Pete se je po njunem razhodu izselil iz Arianinega stanovanja v New Yorku in se po poročanju tujih medijev vrnil nazaj k staršem, kjer je v družbi prijateljev in bližnjih preboleval propadlo razmerje. Ker sta se razšla v prijateljskem duhu, je presenetila novica, da jo je zdaj po dobrem mesecu od njunega razhoda blokiral na družbenih omrežjih. Zakaj je to storil, je razložil v pisni izjavi: ''Trudim se razumeti, kako je mogoče, da se cel svet zaroti proti moškemu, ki se mu je nedavno nekaj zgodilo, ne da bi pri tem podali preverjena dejstva ali imeli podlago za svoje obtožbe. Ne glede na to, kako močno se nekateri trudijo, da bi me prepričali v to, naj se ubijem, tega ne bom storil. Moti me, da moram o tem sploh pisati.'' Davidson je na ta način dal vedeti, da je Ariano blokiral, ker si želi bolj mirno okolje, brez drame in čustvenih pretresov. Vsi negativni komentarji, ki so mu jih v preteklih dneh namenili njeni oboževalci, naj bi namreč začeli načenjati njegovo duševno zdravje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Oglasila se je tudi Ariana, ki je sporočila, da takšnih pritiskov na nekdanjega zaročenca ne odobrava in da ji zanj nikoli ne bo vseeno: ''Nisem uspela zaslediti komentarjev, ki so mu (Peteu) bili namenjeni, ker me je blokiral. Rada bi sporočila, da takšnega odnosa ne podpiram in ga ne želim spodbujati. Zanj mi je resnično mar. Mislim, da nekateri med vami to že veste, ampak vseeno čutim potrebo po tem, da vse svoje oboževalce opozorim na to, da morajo biti nežni do drugih. Ne podpiram ničesar, kar ne vključuje odpuščanja in pozitivnosti. Skrbi me za Peteovo zdravje. Prosim, bodite nežnejši do drugih – tudi prek interneta. Kakršenkoli je vaš namen in sporočilo, vas prosim, da se zdaj ustavite. Do njega bom vedno čutila le ljubezen in kdorkoli je dobil drugačen občutek zaradi moje nove pesmi, mislim, da ni razumel njenega bistva.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amasakul
05. 12. 2018 15.19
+3
... kaj pa če je vse res ?