Tuja scena

Po bitki z rakom umrl sin igralca Garyja Siniseja: Naša srca so zlomljena

Los Angeles, 28. 02. 2024 07.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sin igralca Garyja Siniseja, ki je najbolj znan po vlogi v seriji Na kraju zločina, je izgubil bitko z rakom. Zvezdnik je novico sporočil na spletni strani svoje dobrodelne organizacije Gary Sinise Foundation, v daljšem zapisu pa se je poklonil 33-letnemu McCanni Macu Siniseju. Razkril je, da je sin umrl 5. januarja po petletni bitki z redko obliko kostnega raka.

Igralec Gary Sinise je sporočil žalostno novico, da je umrl njegov sin Mac Sinise. Bil je star 33 let. 68-letnk zvezdnik, ki je nastopil v filmu Forrest Gump, je na spletni strani fundacije objavil, da je njegov sin umrl 5. januarja po dolgoletnem boju z redkim kostnim rakom. Pokopan je bil 23. januarja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Kot vsaka družina, ki doživi tako izgubo, smo zlomljeni in se spopadamo po svojih najboljših močeh. Staršu je zelo težko izgubiti otroka. Moje srce je z vsemi, ki so utrpeli podobno izgubo, in vsemi, ki so izgubili ljubljeno osebo," je zapisal na spletni. "Vsi smo na nek način že občutili izgubo. V preteklih letih sem srečal veliko družin, ki so izgubile svoje padle junake. To je zelo težko, za njimi pa ostajajo zlomljena srca," se je navezal na delo fundacije, ki pomaga družinam vojnih veteranov.

Sinise je razkril, da je sin diagnozo dobil avgusta leta 2018, le nekaj mesecev za tem, ko so njegovi ženi Moiri Harris povedali, da ima raka na dojki v tretjem stadiju. Igralec je zapisal, da je bila dvojna diagnoza za družino velik udarec, sam pa se je na spletu takoj pozanimal o sinovi bolezni. Dodal je, da gre za vrsto raka, ki je zelo redka in se začne v hrbtenjači, na leto pa za njo v povprečju zboli 300 Američanov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mati in sin sta prejela zdravljenje, bolezen 69-letnice pa je prešla v stanje mirovanja. Mac je imel leta 2018 operacijo, leto pozneje pa so mu povedali, da se je bolezen vrnila in razširila. Po  več prestanih operacijah je Mac pristal na invalidskem vozičku.

Poleg dela v očetovi dobrodelni organizaciji je bil 33-letnik tudi bobnar. Pogosto se je očetu pridružil na turneji z Lt. Dan Bandom, ko pa je bobnanje zaradi bolezni moral opustiti, se je naučil igrati orglice. Eno njegovih zadnjih prizadevanj je bilo dokončati album Mac Sinise: Resurrection and Revival. "V tednu, ko je izšla njegova plošča, je Mac izgubil boj z rakom," je zapisal njegov oče.

Zvezdnik je zapisal še, da družina po izgubi Maca zelo pogreša, a so prepričani, da vsaj on ne trpi več. "Boril se je z boleznijo, za katero ni zdravila, a ni nikoli izgubil upanja," je še dodal.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PegySue
28. 02. 2024 13.36
+2
Žalostno. Vsak starš bi dal življenje za svojega otroka,žal nam ni dana možnost,da bi o tem odločali sami. Preostane životarjenje...
devlon
28. 02. 2024 09.15
-5
Ni izgubil upanja v kaj..?
Renolt
28. 02. 2024 09.29
+7
Geres
28. 02. 2024 08.02
+18
Ne more bit veliko hujšega na tem svetu kot gledati otroka trpet in umret :-/