Tuja scena

Po obtožbah o varanju in 'trojčku' odpotoval v Disneyland

Anaheim, 30. 09. 2019 10.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred kratkim je v javnosti odjeknila vest, da je igralec Ashton Kutcher svojo nekdanjo soprogo Demi Moore varal in silil v seks v troje. Kmalu zatem se je njegova trenutna soproga Mila Kunis pobarvala na platinasto blond z modrimi prameni, kar so številni povezali s trenutno krizo v njunem zakonu. A težav med njima, kot kaže, ni – Kutcherjeva sta namreč z otrokoma odpotovala na družinski izlet v Disneyland.

Zakonca Ashton Kutcher in Mila Kunis sta te dni pod drobnogledom javnosti. Večinoma zaradi nove knjige Kutcherjeve nekdanje soproge Demi Moore, ki je v svojem delu zapisala, da jo je Ashton varal in silil v 'trojčka'. Kmalu po pretresljivem razkritju je Kunisova prestala večjo transformacijo – svoje dolge rjave lase je namreč pobarvala na platinasto blond z modrimi prameni, kar so mnogi prepoznali kot dejanje, storjeno iz obupa. Številni so začeli namigovati, da je njen zakon z Ashtonom zdaj trčil ob veliko oviro in da obstaja resen dvom, ali bosta uspela vse to prebroditi in pustiti za seboj.

Zakonca Kutcher sta 'pobegnila' v Disneyland
Zakonca Kutcher sta 'pobegnila' v Disneyland FOTO: Profimedia

Kot kaže, se zakonca ne pustita zmesti. Čeprav že od nekdaj veljata za norčav par, ki se nemalokrat pošali na račun govoric, ki jih o njunem zakonu širijo tuji tabloidi, tokrat nista bila pretirano zgovorna. Demijine knjige nista komentirala, sta se pa zato odločila 'ubežati' trenutni medijski pozornosti in si s svojima dvema otrokoma privoščiti sproščen družinski dan v priljubljenem kalifornijskem zabavišču Disneyland.

Aston in Mila upata, da se bo trenutna nezaželena medijska pozornost čim prej polegla
Aston in Mila upata, da se bo trenutna nezaželena medijska pozornost čim prej polegla FOTO: Profimedia

Kutcher je posnetek prijetnega družinskega dne delil tudi na svojem uradnem Instagram profilu, fotografijo pa pospremil z opisom: ''Magičen konec tedna ... ''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na objavljeni fotografiji s soprogo pozira pred enim od Disneyjevih gradov, njuna obraza pa krasi širok in brezskrben nasmešek. Anonimen vir je za E!News povedal, da zakonca v resnici s težavo prenašata trenutne medijske pritiske in da komaj čakata, da se trenutni prah poleže. ''Demi je vedno veljala za zadržano osebo, zato je še toliko bolj presenetila s knjigo, v kateri je pred celim svetom oprala umazano perilo. Za Kutcherjeva je vsa ta nezaželena medijska pozornost močno izčrpavajoča, a se trudita živeti mimo tega. Ashton je vedel, da bo verjetno slej ko prej soočen s svojo preteklostjo, nikakor pa ni pričakoval tolikšne pozornosti,'' je razkril neimenovan vir.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mijam75
30. 09. 2019 13.30
+26
Novinarske race... sta kao ubežala.... na javen kraj, kjer ju lahko vidijo in slikajo tisoči, celo sama sta se poslikala in objavila.... sama natolcevanja, kaj si ona dva mislita, nimate pojma.
estelle.r
30. 09. 2019 12.07
+76
Ashton je za tiste čase ulovil eno najboljših milfic, a ta veza ni imela prihodnosti. Demi je že imela 3 skoraj odrasle hčere, zakon za sabo, bogato kariero... Ashtona pa je vse to še čakalo.
Luna Mesec 1
30. 09. 2019 12.05
+78
....tega pa ne razumem ravno, se zgodi, da je ljubezni enkrat konec pa vendar si partnerja nekoč imel rad zato je potrebno ohraniti dostojanstvo ne pa prati umazanega perila v javnosti, to počne veliko ljudi z Zmagom na čelu, ranjen ego, tudi ,predvsem pa tema u glavi
martinov
30. 09. 2019 11.56
+11
Še dobro, da POP TV in Kanal nista objavila svežih novic s strani novinarjev, njih prijateljev, sodelavcev in za kaj jihše in že imajo ! Očitno je, da jim nočejo plačati ! Novice v temi ! Če ne plačaš, nimaš kaj novega za objaviti !!
brusilec
30. 09. 2019 11.39
+14
Ja kaj pa naj naredi? gre v cerkev k spovedi? itaq, naj se posveti družini ..
A si ti mal bogi
30. 09. 2019 11.20
+69
Pa kakšne obtozbe? Iz strani ženske ki je bodočega moža prevarala dan pred poroko?
Intimnanega3
30. 09. 2019 10.55
+61
Demi se kolca po Kucherju in ji je sedaj žal, da ni pristala na trojčka
6459
30. 09. 2019 12.27
+10