Tuja scena

Zarečenega kruha se največ poje: po princu Harryju pred oltar tudi princ romantičnih komedij

London, 20. 05. 2018 15.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav je kazalo, da se britanski igralec Hugh Grant, ki velja za enega najbolj zaželenih samcev, ne bo nikoli ustalil, temu ni tako. Verjeli ali ne, ampak 57-letnik gre še ta mesec pred oltar.

Anna Eberstein in Hugh Grant se bosta poročila še ta mesec.
Anna Eberstein in Hugh Grant se bosta poročila še ta mesec. FOTO: Profimedia

Hugh Grant se bo končno poročil, poročajo britanski mediji. Hugh in njegova 18 let mlajša, 39-letna švedska zaročenka Anna Eberstein se bosta do oltarja sprehodila maja.

Igralec je v filmih Štiri poroke in en pogreb (Four Weddings And A Funeral) ter Vse o fantu (About A Boy) igral vloge zapriseženega samca.

Bodoča zakonca pa pričakujeta že tretjega otroka. Zvezdnika sta namreč že starša 5-letnemu sinu Johnu Mungu in 2-letni hčerkici, ki je na svet prijokala decembra 2015. Za Granta pa bo to že peti otrok, saj ima z nekdanjo partnerico Tinglan Hong še 6-letno hčerko Tabitho Xaio Xi in 5-letnega sina Felixa Changa (ta se je rodil le nekaj mesecev za Johnom, igralec pa je njegovo rojstvo skrival skoraj leto dni).

Hugh Grant in noseča Anna Eberstein
Hugh Grant in noseča Anna Eberstein FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Klotilda H
21. 05. 2018 09.09
+0
neverjetno!!! nekoč zvezdnik, danes pa ima sive lase...
akmt
20. 05. 2018 22.05
+8
ja lepo, da se pri 3.otroku odločiš za poroko.Bolje pozno kot nikoli.Predvsem je pa to IZVEN slovenske statistike parov.Pri nas se pari večinoma ločijo takoj po rojstvu 1.otroka-ker spoznajo, da jih otrok prej razdvaja kot povezuje, pri tema dvema se je pa zgodilo obratno.BRAVO! Vsaj nekdo, ki je še normalen
gongash
20. 05. 2018 22.50
-1
v sloveniji so same sponzoruše. šteje samo višina plače.