Tuja scena

Po spletu zaokrožil posnetek nadzorih kamer Diddyjevega fizičnega napada

Los Angeles, 18. 05. 2024 09.46 | Posodobljeno pred 26 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Po spletu je zaokrožil posnetek, ki raperju Diddyju in njegovim odvetnikom ne bo prav nič všeč. Tuji mediji so namreč pridobili posnetek nadzornih kamer iz leta 2016, ki prikazuje, kako se je glasbenik, ki se trenutno sooča s številnimi tožbami, fizično spravil na svoje nekdanje dekle Cassie Ventura. 37-letnica je sicer lani novembra vložila tožbo proti svojemu nekdanjemu fantu, v kateri ga je obtožila posilstva oziroma spolne zlorabe, spregovorila pa je tudi o napadih jeze, a je zvezdnik takrat vse obtožbe zanikal.

Diddy očitno le ni tako nedolžen kot ves čas zatrjuje. Ameriški zvezdnik se zadnje čase sooča s številnimi obtožbami svojih nekdanjih deklet ali zaposlenih, v katerih ga obtožujejo raznih spolnih nadlegovanj in nasilja, a vse skupaj ostro zavrača. Zdaj pa je splet preplavil posnetek, ki je močno zamajal raperjeve odločne besede.  

Diddy očitno le ni tako nedolžen kot ves čas zatrjuje.
Diddy očitno le ni tako nedolžen kot ves čas zatrjuje. FOTO: AP

CNN je pridobil posnetek več nadzornih kamer iz marca leta 2016 iz hotela, na katerem sta obtoženec in njegovo nekdanje dekle Cassie Ventura. Posnetek prikazuje pevko, ko s prtljago zapusti hotelsko sobo, le nekaj trenutkov kasneje pa za njo že priteče nasilni zvezdnik. 37-letnico je, zavit zgolj v brisačo, ujel preden je uspela vstopiti v dvigalo. A ni je lepo prosil, naj se vrne v hotelsko sobo.  

Raper, s pravim imenom Sean Combs, je mlajšo zvezdnico zagrabil za lase in jo silovito vrgel po tleh. Ko je negibna in prestrašena ležala pred dvigalom, jo je še nekajkrat brcnil, nato pa pobral njene stvari in jo za kapuco odvlekel po hodniku do sobe. Vmes jo za nekaj časa pustil, medtem ko je dekle poskušalo vstati, pa se je vrnil. Ponovno jo je udaril, kasneje pa je začel vanjo metati še stvari, ki so bile na hodniku.  

Diddy in Cassie sta bila skupaj 10 let.
Diddy in Cassie sta bila skupaj 10 let. FOTO: Profimedia

Kot poročajo tuji mediji, naj bi Diddy v sobi zaspal, ker naj bi bil pijan, Ventura pa je priložnost izkoristila za pobeg, a se je zvezdnik prehitro zbudil in ji sledil ter ji z neprimernim obnašanjem pokazal, da se z njenim odhodom nikakor ne strinja. Incident naj bi se zgodil 5. marca 2016 v hotelu InterContinental v Century Cityju v Los Angelesu, ki naj bi bil danes že zaprt.  

Cassie naj bi se sicer po incidentu vrnila k svojemu takratnemu fantu, saj je ob odhodu spoznala, da se je znašla v težavah.  "Ko je spoznala, da bo njen beg povzročil, da bo Combs še bolj jezen nanjo, se je ustrašila in tako obtičala v začaranem krogu zlorabe. Vrnila se je v hotel z namenom, da se opraviči za beg," so dejali njeni odvetniki. Hotelsko osebje naj bi jo ob vrniti pozvalo, naj se vrne domov, kar nakazuje na to, da so napad zvezdnika videli po nadzornih kamerah. Po poročanju tujih medijev naj bi kasneje Combs hotelu plačal 50.000 dolarjev za odkup posnetkov.  

Mlada igralka, ki je imela takrat okoli 29 let, je o zvezdnikovih fizičnih napadih spregovorila v tožbi. Lani novembra jo je vložila tik pred iztekom newyorškega zakona, ki je določal, da lahko žrtve do 23. novembra ponovno prijavijo svoje napadalce. Poleg nasilja ga je v tožbi obtožila tudi zlorabe, omamljanja in siljenja v spolne odnose z drugimi, obenem pa je priznala, da je v zvezi z glasbenim producentom, ki sta jo začela leta 2007, pristala zgolj iz strahu pred maščevanjem. Diddy je bil nekaj časa namreč njen šef, saj je podpisala pogodbo z njegovo agencijo.  

Tožba je bila sicer poravnana, a kot kaže še nima svojega epiloga, saj objavljen posnetek nikakor ni voda na mlin zvezdniku. Kot je ob poravnavi tožbe povedal Combsov odvetnik, to nikakor ne pomeni, da je zvezdnik svoja dejanja priznal. "Combsova odločitev, da poravna tožbo, nikakor ne spodkopava njegovega odločnega zanikanja tožb. Vesel je, da sta dosegla medsebojno poravnavo in gospe Ventura želi vse najboljše," je bilo takrat zapisano, več o podrobnostih poravnave pa ni razkrito.  

Diddy se je samo od novembra srečal s še petimi tožbami, v vseh pa ga obtožujejo več spolnih zlorab in drugih nezakonitih dejavnosti. Med drugim so zvezni agenti konec marca vdrli v obe njegovi nepremičnici, v eni od hiš pa našli celo orožje. 54-letnik vse obtožbe odločno zanika, primeri pa po poročanju tujih medijev zaenkrat ostajajo aktivni.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rainbow warrior
18. 05. 2024 14.07
+2
Pisalo je, da je baje zlorabil tudi Bibera.
Rainbow warrior
18. 05. 2024 14.06
+1
izi šarlah
18. 05. 2024 13.32
+1
Zanimivo. Pri nas prisluhe ljubljanskemu šerifu sodišče zavrže....
Sixten Malmerfelt
18. 05. 2024 13.17
+4
kaj je to nepremičnica?
Misija1
18. 05. 2024 12.03
+2
Bye bye milijončki. Pravilno
Sixten Malmerfelt
18. 05. 2024 12.02
+4
in kaj je hotel temi ponetki delal do danes?
18. 05. 2024 13.08
+4
Odkupil jih je od hotela za 50000$,zdaj jih je pa našel fbi pri njegovi hišni preiskavi
nelika123
18. 05. 2024 11.35
+18
Diddy je glasbeni Epstein
Berth
18. 05. 2024 11.09
+14
Če se ne bo pridružil Kellyju v zaporu, bo to velika farsa. Tale ima tono masla na glavi.
Rainbow warrior
18. 05. 2024 14.06
+1
Potem bosta lahko lahko eden drugemu čas krajšala.
kajiith
18. 05. 2024 10.29
+6
ne, no. saj to ni res. on pa ze ne. ziher je kje "GPT" watermark.