Tuja scena

Podrobnosti smrti Johnnyja Wactorja: 'Prestregel je kroglo za sodelavko'

Los Angeles, 29. 05. 2024 21.30 | Posodobljeno pred 25 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred dnevi je v javnost prišla novica o smrti Johnnyja Wactorja, igralca, ki je zaslovel z vlogo v seriji Splošna bolnišnica. Zvezdnik ni umrl naravne smrti, temveč za posledicami strelnih ran, saj se je ob nepravem času znašel na nepravem mestu. Zdaj so znane nove podrobnosti strelnega incidenta, saj je njegov brat razkril, da je 36-letnik prestregel kroglo, ki je bila 'namenjena' njegovi sodelavki.

Po manj kot tednu dni so znane nove podrobnosti vzroka smrti Johnnyja Wactorja. Da je igralec, ki je zaslovel z vlogo v seriji Splošna bolnišnica, umrl za posledicami strelnih ran, je bilo jasno že v začetku tega tedna. Tuji mediji so takrat poročali, da se je dobesedno znašel ob napačnem času na napačnem mestu, kar je bilo zanj usodno.  

Fotografija iz kraja dogodka, na kateri se vidi, da so si nepridipravi pri kraji pomagali z dvigalko.
Fotografija iz kraja dogodka, na kateri se vidi, da so si nepridipravi pri kraji pomagali z dvigalko. FOTO: Profimedia

Kot je takrat povedala zvezdnikova mama, je Johnny sredi noči zasačil tri oborožene roparje, ki so iz njegovega avta poskušali izmakniti katalizator. Čeprav jih ni poskušal ustaviti, so se prestrašili in ga ustrelili, v bolnišnici pa ga niso mogli več rešiti. Zdaj se je oglasil še njegov brat, ki je delil več podrobnosti samega incidenta. "Moj brat je delal kot natakar in ko sta s sodelavko v zgodnjih jutranjih, okoli 3.25, po končani izmeni hodila vsak proti svojemu avtomobilu, je Johnny pri svojem avtomobilu zagledal tri moške," je za People zatrdil Grant Wactor. Tudi on je poudaril, da jih njegov brat ni poskušal ustaviti, a da so se vseeno prestrašili in začeli streljati. "Johnny se je postavil pred svojo sodelavko, da bi jo zaščitil in praktično prestregel kroglo, ki ji je bila namenjena," je zaupal brat.  

Kot vzrok smrti je zdaj v vseh poročilih zabeležen umor. "Ni se soočil z njimi, ni jih poskušal ustaviti. Samo poskušal je umiriti situacijo tako, da se je umaknil," je povedal brat in dodal, da tatovi niso pričakovali, da se bo ob tisti uri kdo znašel tam. "Nič ni bolj nevarnega kot strahopetec s pištolo v roki," je še zaključil. Roparji si po streljanju iz kraja umora pobegnili z vozilom, Wactor pa je bil kasneje v bolnišnici razglašen za mrtvega.  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

IKOSS
30. 05. 2024 08.20
-2
Ali kdo meni, da so morilci posedovali ognjena strelna sredstva znotraj zakonskih okvirov? Ali kdo meni, da so morrilci osebe z ustreznimi temeljni osebnimi vrednotami?
Insta Btc
30. 05. 2024 08.01
+2
Ne razumem. Zvezdnik serije, ki je delal kot natakar.
Amor Fati
30. 05. 2024 08.05
+2
Največji zaslužek v svetu limonad je tam nekje med dva tisoč ali tri tisoč dolarjev na epizodo, pa še to le, če si med tistimi pravimi prvokategorniki. Če nisi, si lahko zadovoljen z sto ali tristo dolarji plače na epizodo.