Tuja scena

Pojasnila, zakaj je za tri leta izginila

Los Angeles, 22. 03. 2018 08.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

43-letna oskarjevka Hilary Swank se po treh letih vrača, tokrat na televizijo, kjer je nazadnje zaigrala pred 20 leti. Pojasnila je, da si je odmor vzela zaradi očetove bolezni, saj se je po presaditvi pljuč preselil k njej in je bila njegova edina skrbnica. "Zavrnila sem mnogo dobrih vlog, ampak mi smo tu za družino," je dejala.

Zaradi očetovih zdravstvenih težav si je vzela tri leta odmora od Hollyooda in skrbela zanj.
Zaradi očetovih zdravstvenih težav si je vzela tri leta odmora od Hollyooda in skrbela zanj. FOTO: Profimedia

43-letna oskarjevka Hilary Swank se po treh letih vrača v filmski svet. Igralka je namreč skrbela za hudo bolnega očeta.

Leta 2015 je njen oče Stephen Swank prestal presaditev pljuč in se preselil k njej. Igralka je bila njegova edina skrbnica. "Zavrnila sem mnogo dobrih vlog in priložnosti, ampak mi smo tukaj za družino, to je naše bistvo," je pojasnila.

Zdaj se njen oče počuti dovolj dobro, da se igralka spet lahko posveti igranju. 43-letnica sledi zgledu največjih zvezdnikov, ki se po uspešni filmski karieri vračajo na televizijo. Tja se po 20 letih vrača s serijo Trust. Njena zadnja televizijska vloga je bila namreč vloga Carly v legendarni seriji devetdesetih Beverly Hills.

Zdaj je pojasnila, da se njen oče dobro počuti. "Če ne bi dobil novih pljuč, ne bi več živel. A na srečo jih je dobil, in je živ in dobrega počutja. Vzela sem si tri leta odmora, da sem bila ob njem in mu pomagala na tej življenjski poti," je dejala.

Zahvaljujoč presaditvi pljuč se njej oče Stephen počuti dobro.
Zahvaljujoč presaditvi pljuč se njej oče Stephen počuti dobro. FOTO: Profimedia

Igralka je poleg očetove bolezni imela tudi druge težave v zasebnem življenju – leta 2016 sta po nekaj mesecih zaroke z Rubenom Torresom to preklicala in se razšla.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TolstojV
22. 03. 2018 11.03
+32
Kapo dol pred tako hčerko polno sočutja ljubezni in hvaležnosti.