30°C

Policija preiskuje obtožbe zoper raperja T. I.-ja in njegovo ženo Tiny

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
5
Raper T. I. in njegova žena Tameke "Tiny" Harris sta se pred meseci znašla sredi viharja obtožb o spolnih in drugih zlorabah. Okrog deset žrtev zastopa odvetnik, ki zahteva preiskavo morebitnih spolnih in drugih zlorab. Sedaj pa je preiskavo teh obtožb potrdila tudi losangeleška policija.

Losangeleška policija preiskuje obtožbe, ki jih je zoper raperja T.I.-ja in njegovo ženo Tameko 'Tiny' Harris podala neka ženka. Ta ju obtožuje, da sta jo omamila in spolno zlorabila. Policija ženske v svojem poročilu ni imenovala, a je ta te obtožbe že javno razkrila marca, policijsko poročilo pa prinaša še nekatere nove podrobnosti.

T.I. in Tameka 'Tiny' Harris
T.I. in Tameka 'Tiny' HarrisFOTO: Profimedia

Žrtev trdi, da ji je postalo slabo, potem ko ji je Tiny ponudila kozarec tekile v hotelu, kjer jo je par nato spolno zlorabil, je zapisano v policijskem poročilu. Ženska je policiji takrat dejala, da se spomni, da so bili vsi trije goli v postelji, ona pa je T. I.-ju rekla 'ne', potem ko so že imeli spolne odnose. V poročilu je zapisano tudi, da je ženski takrat v kopalnici postalo slabo.

Ženska je ena izmed desetih žrtev, te pa par obtožujejo vrste kaznivih dejanj, ki vključujejo ugrabitev, omamljenje in posilstvo. Zakonca vse obsodbe zanikata, njun odvetnik pa je vse obtožbe že marca imenoval kot poskus očrnitve imena.

PREBERI ŠE
Z obtožbami o zlorabah se soočata tudi T. I. in žena Tiny

še ena žrtev, Rachelle Jenks, je v začetku meseca podala prijavo zoper par v Las Vegasu, ali je lasvegaška policija odredila preiskavo, pa ni znano. Da je prijava bila vložena, je potrdil odvetnik Jenksove, Tyrone Blackburn Blackburn zastopa 11 zlorabljenih žrtev, je sporočil že marca in potrdil, da bo zahteval pravico za vse. Takrat so se pojavile še tri ženske, ki zvezdnika in njegovo ženo obtožujejo spolnih napadov. Ženske, ki ostajajo anonimne, so spregovorile o grozljivih rečeh, ki naj bi jih par počel.

Koronavirus pasica nova