Tuja scena

Policija preiskuje obtožbe zoper raperja T. I.-ja in njegovo ženo Tiny

Los Angeles, 18. 05. 2021 17.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Raper T. I. in njegova žena Tameke "Tiny" Harris sta se pred meseci znašla sredi viharja obtožb o spolnih in drugih zlorabah. Okrog deset žrtev zastopa odvetnik, ki zahteva preiskavo morebitnih spolnih in drugih zlorab. Sedaj pa je preiskavo teh obtožb potrdila tudi losangeleška policija.

Losangeleška policija preiskuje obtožbe, ki jih je zoper raperja T.I.-ja in njegovo ženo Tameko 'Tiny' Harris podala neka ženka. Ta ju obtožuje, da sta jo omamila in spolno zlorabila. Policija ženske v svojem poročilu ni imenovala, a je ta te obtožbe že javno razkrila marca, policijsko poročilo pa prinaša še nekatere nove podrobnosti.

T.I. in Tameka 'Tiny' Harris
T.I. in Tameka 'Tiny' Harris FOTO: Profimedia

Žrtev trdi, da ji je postalo slabo, potem ko ji je Tiny ponudila kozarec tekile v hotelu, kjer jo je par nato spolno zlorabil, je zapisano v policijskem poročilu. Ženska je policiji takrat dejala, da se spomni, da so bili vsi trije goli v postelji, ona pa je T. I.-ju rekla 'ne', potem ko so že imeli spolne odnose. V poročilu je zapisano tudi, da je ženski takrat v kopalnici postalo slabo.

Ženska je ena izmed desetih žrtev, te pa par obtožujejo vrste kaznivih dejanj, ki vključujejo ugrabitev, omamljenje in posilstvo. Zakonca vse obsodbe zanikata, njun odvetnik pa je vse obtožbe že marca imenoval kot poskus očrnitve imena.

še ena žrtev, Rachelle Jenks, je v začetku meseca podala prijavo zoper par v Las Vegasu, ali je lasvegaška policija odredila preiskavo, pa ni znano. Da je prijava bila vložena, je potrdil odvetnik Jenksove, Tyrone Blackburn Blackburn zastopa 11 zlorabljenih žrtev, je sporočil že marca in potrdil, da bo zahteval pravico za vse. Takrat so se pojavile še tri ženske, ki zvezdnika in njegovo ženo obtožujejo spolnih napadov. Ženske, ki ostajajo anonimne, so spregovorile o grozljivih rečeh, ki naj bi jih par počel.

Koronavirus pasica nova
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BitterTruth
24. 05. 2021 20.12
+1
ko so boli goli v postelji in seksali je rekla ne... omg
Jožica2611
18. 05. 2021 19.37
+2
potem ko so že sexali je rekla NE
revolucija_mb
18. 05. 2021 19.30
+7
Ampak mi hecno, čeprav sigurno je, občutljiva téma, da tisti ki obdolžijo, ostanejo vedno anonimni, od DOMNEVNO krivih, pa so vedno vse slike in detajli.
amira mara
18. 05. 2021 19.17
+5
Glvno pa da je reklama večja od celega kopiranega članka z facebooka
amira mara
18. 05. 2021 19.16
+0
Ponovno pomemba novica za slovejnijo :) upam da bo jutr to tudi v časopisu da se bodo naše zlate babice imele kaj drugega za pogovarjar kot pa samo v sovražtvu in laži v slovenji s strani medijev