Tuja scena

Poljub med Timotheejem in Kylie zaigran, opravljali sta ju tudi Taylor in Selena

Los Angeles, 10. 01. 2024 18.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Podelitve nagrad, kot so zlati globusi, niso pomembne le zaradi nagrajencev, vedno so v središču pozornosti tudi drugi povabljenci, paparaci pa so na preži za vsemi sočnimi podrobnostmi. Tako nihče ni spregledal odsotnosti Meghan Markle, slavnih igralcev z materami, niti ljubezenskih pogledov ali opravljanja med povabljenci. V središču sta bila tokrat Timothee Chalamet in Kylie Jenner.

Podelitev zlatih globusov ni pod drobnogledom javnosti zgolj zaradi nagrajencev, temveč tudi zaradi vseh drugih zvezdniških povabljencev. Tokrat sta, predvsem na spletu, glavni tarči Timothee Chalamet in Kylie Jenner, ki sta se dogodka udeležila kot par in svoje zaljubljenosti nista več skrivala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Paparaci so pozorno spremljali njune poglede in dotike, kamere pa so ujele celo njun poljub. A prav njuno izkazovanje nežnosti je na spletu sprožilo val kritik. Številni so namreč prepričani, da zvezdnika sploh nista par in da naj bi bil njun poljub povsem zaigran. "Njune ustnice se med poljubom niti ne dotaknejo, oprostite, a ne ovržeta obtožb, da sta lažen par," so komentirali številni, ki so njuno skupno pojavljanje označili celo za marketinški trik. Spet drugi se z obtožbami niso strinjali, saj so prepričani, da je ljubezen med njima pristna. "Kako lahko rečete, da nista zaljubljena?" so bili odločni oboževalci dokaj svežega para, ki je bil v javnosti skupaj prvič opažen junija 2023.  

Timothee Chalamet in Kylie Jenner
Timothee Chalamet in Kylie Jenner FOTO: Profimedia

28-letnik in 26-letnica se na odzive njunega poljubljanja med oglasnim blokom nista odzvala, sta bila pa več kot očitno glavna tema tudi pri nekaterih drugih povabljenih. O njiju sta po poročanju tujih virov govorili celo Selena Gomez in Taylor Swift. Tuji mediji so za analizo njunega pogovora poklicali celo bralca z ustnic, ki je potrdil, da sta bila zaljubljenca resnično del debate slavnih zvezdnic. In o čem sta govorili?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot je povedal strokovnjak za branje z ustnic Jeremy Freeman, je Selena Taylor potožila, da se zvezdnik Wonke ni želel slikati z njo. "Ni želel slike z menoj, rekel je ne," je dejala igralka, ki je z igralcem igrala v romantični komediji Deževen dan v New Yorku leta 2019. Poleg Swiftove je sedela še žena Milesa Tellerja Keleigh Sperry, ki je nato Seleno vprašala, ali govori o Timotheeju, in je pevka prikimala. Medtem ko je bila trenutno najbolj priljubljena 34-letnica ob tem šokirana, njenega odgovora ni mogoče prebrati, saj ga je prijateljici zašepetala na uho. Čeprav je poznavalec trdil, da je pogovor tekel o vročem zvezdniškem paru, je vir blizu pevk to zanikal.

O slavnem paru sta po poročanju tujih virov govorili celo Selena Gomez in Taylor Swift.
O slavnem paru sta po poročanju tujih virov govorili celo Selena Gomez in Taylor Swift. FOTO: Profimedia

Poleg omenjenih zvezdnikov seveda ni ostalo neopaženo, da se letošnjega dogodka ni udeležila Meghan Markle, čeprav se je tam zbrala celotna igralska zasedba serije Nepremagljivi dvojec. Po poročanju tujih medijev je bila povabljena, a je imela druge obveznosti, njeni nekdanji soigralci pa do dejali, da nimajo njene telefonske številke, da bi jo poklicali. Veliko pozornosti je poželo tudi nesramno vprašanje novinarja Varietyja, ki je Jennifer Lopez vprašal, kako ve, da bo njen zakon z Benom Affleckom resnično zadnji. "Kot pravijo, ko veš, veš," je odgovorila mirno. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik1888402
10. 01. 2024 21.11
+1
Pa, koga boli ..
Heprk
10. 01. 2024 21.06
+1
r h
10. 01. 2024 20.37
+0
MucaNeGrize
10. 01. 2024 19.59
+0
taylor kvazi pevka ga je na zgornji foto ravno fasala od nekje zadaj... heheheee
Blue Dream
10. 01. 2024 19.54
-1
škandalozno kaj naj rečem
Podlupo
10. 01. 2024 19.24
+3
Tote babe tak ne vejo kam bi gledale.. Nekatere imajo obleke, ko da bi jih kupil na boljšaku
Amor Fati
10. 01. 2024 19.08
+6
Potem se pa eni čudijo ko jim rečeš, da je cel svet z dneva v dan vse bolj neumen, oziroma da nad intelektualci vladajo neintelektualci. Intelekt upada, to je dejstvo. Čedalje bolj neumni smo.
Podlupo
10. 01. 2024 19.38
+2
anabanana
10. 01. 2024 19.06
+6
Komu je pa namenjen ta zapis🤮