Tuja scena

Poroko Brooklyna Beckhama in Nicole Peltz navdihnila Bowie in Iman

Los Angeles, 25. 05. 2022 14.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mladoporočenca Brooklyn Beckham in Nicola Peltz, ki bosta krasila junijsko naslovnico modne revije britanskega Vogua, sta spregovorila o svoji aprilski poroki in navdihu zanjo, ki sta jo presenetljivo našla v poroki drugega britanskega para, Davida Bowieja in Iman. 23-letni fotograf je ob tej priložnosti priznal, da ga je prvi pogled na bodo ženo v poročni obleki očaral.

Brooklyna Beckhama ni sram pokazati nežnejše plati. 23-letni fotograf in njegova žena Nicola Peltz, ki bosta krasila naslovnico junijske številke britanske izdaje modne revije Vogue, sta v intervjuju z bralci delila intimne podrobnosti njune aprilske poroke. Zvezdnika sta se poročila na posestvu nevestine družine na Floridi.

Nicola Peltz in Brooklyn Beckham
Nicola Peltz in Brooklyn Beckham FOTO: Instagram

"Najlepši trenutek poroke je bil, ko sem jo prvič zagledal v tisti obleki," je povedal Brooklyn in dodal: "Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem ostal brez sape." Nicola je razkrila, da je svojemu bodočemu možu med branjem zaobljub brisala solze, najbolj ganljiv trenutek pa ji je pripravila njena mati, ki ji je dala z modro barvo izvesti sporočilo: "Nicola, moje srce. Ti si jaz in jaz sem ti. Moja ljubezen, moje življenje, moja lepa deklica tako navzven kot navznoter. Rada te imam, mama."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nicola je o maminem presenečenju dejala: "Vesela sem, da mi ga je pokazala šele po obredu, ker sem takoj planila v solze." Par, ki je na začetku načrtoval manjšo poročno slavje, je na koncu gostil preko 500 svatov. "Ko je svet zaradi pandemije zastal, sva večkrat razmišljala o tem, kako bo najina poroka izgledala. Nisva vedela, ali naj imava najprej manjši obred z najbližjimi in nato veliko zabavo. Sčasoma sva se odločila, da si želiva velike poroke takoj, ko bo dovolj varno, da jo bova lahko priredila. Res sva srečna, da sva se tako odločila. Krasno se je bilo poročiti ob prisotnosti tolikih ljudi, ki naju imajo radi," je povedala Nicola.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poroko navdihnila David Bowie in Iman

Čeprav bi lahko mladi Beckham in njegova žena navdih za poroko iskala v porokah svojih staršev, pa sta ga našla pri Davidu Bowieju in Iman. "Njuna poroka je bila neverjetna, njune poročne fotografije pa so postale ikonične, a najbolj sta naju navdihnila David Bowie in Iman," je povedala Nicola o poroki legendarnega pevca in somalijske manekenke, ki sta svoje poročne zaobljube dahnila v Firencah leta 1992.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnika sta se poročila pred 500 svati, med katerimi ni manjkalo ljudi iz sveta znanih in bogatih. Med povabljenimi sta bili tudi članici skupine Spice Girls, Mel B in Mel C, del katere je nekdaj bila tudi ženinova mati, poroke pa so se udeležili tudi teniška igralka Venus Williams, igralka Jordana Brewster, kuharski mojster Gordon Ramsay in igralka Eva Longoria. Mladoporočencema je zapel Marc Antony, s svojimi triki pa jih je goste zabaval tudi David Blaine.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kuku456
25. 05. 2022 16.59
+2
kajpavzdevek
25. 05. 2022 15.32
+5
Lepo, naj se imajo radi. Ampak zakaj se poročijo če se pol že čez par let ločijo ti razcartančki ?
akmt
25. 05. 2022 15.38
+0
Koliko Slovencev se poroci starih 23 let? Nic. Samo seksajo, potem pa splavi
periot22
25. 05. 2022 15.05
-3
Veliko lepših vidim vsakodnevno na ulici! Če ne bi imela znanega priimka ne bi bila nič!
Zamorec
25. 05. 2022 15.30
+0
akmt
25. 05. 2022 15.37
+7
Na ulici vidimo silikonizirane, potatujane zenske, ki imajo vse umetno, kar se le da, edino riti in noge imajo pa naravno debele.... Nizji je sloj, bolj so umetne. Se snazilke se odenejo v plastiko...