Tuja scena

Post Malone odpovedal koncert zaradi bolečin v pljučih

Boston, 26. 09. 2022 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pevec Post Malone je svojim oboževalcem le uro pred napovedanim koncertom v Bostonu sporočil, da je ta odpovedan, razlog za odpoved pa so njegove zdravstvene težave. 27-letnik je že pred tednom dni imel težave na odru, ko je grdo padel, a je koncert vseeno izvedel do konca. Glasbenik je oboževalcem razkril, da ga že nekaj časa težijo bolečine v pljučih, ker pa je postalo nevzdržno, se je moral odpraviti v bolnišnico.

Post Malone je le uro pred nastopom v Bostonu svojim oboževalcem sporočil, da je koncert odpovedan, sam pa se je moral zaradi bolečin v pljučih odpraviti v bolnišnico. Pevec je imel težave že na prejšnjem nastopu, ko je grdo padel po odru, ker je spregledal luknjo, ki ni bila pravilno zakrita. Ali je bolečina posledica padca, za zdaj ni znano.

Post Malone je na preteklem nastopu grdo padel.
Post Malone je na preteklem nastopu grdo padel. FOTO: Twitter

"Težave imam z dihanjem, ker se v mojih pljučih ponavlja kljuvajoča bolečina ob vsakem vdihu in premiku. Sedaj smo v bolnišnici, s to bolečino pa ne bom mogel nastopiti. Zelo mi je žal," je v objavi, ki jo je delil na družbenih omrežjih, zapisal glasbenik, ki je le teden prej na nastopu v St. Louisu ob sprehodu po odru spregledal slabo prikrito luknjo in padel po odru. Zvezdnik je po padcu obležal in se zvijal od bolečine. Koncert je speljal do konca, a kot kaže, so posledice padca ostale.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko sem na turneji, se običajno zbudim ob četrti uri popoldan, danes pa sem se zbudil ob zvokih, ki so spominjali na pokanje kosti na desni strani mojega telesa. Sinoči sem se počutil tako dobro, danes pa je občutek popolnoma drugačen," je še zapisal v sporočilu oboževalcem, v katerem se jim je tudi opravičil za tako nepredvideno odpoved koncerta, ki ga bo izvedel v prihodnje. Njegova turneja ima predvidenih še 24 datumov.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Omas1313
26. 09. 2022 11.06
-1
MajaZzz
26. 09. 2022 09.51
-7
Pljuca ne bolijo. Imeli ste kovid Skor vsi pol litra gnoja not ampak boli pa vse drugo boli glava,kosti,...tesko dihanje ampak to ni bolecina bolj mucenje.
Blue Dream
26. 09. 2022 09.25
+2
dehal preveč
disorderliness
26. 09. 2022 09.11
-3
Pljuča fajn bolijo. Približno tako kot lasje. Jest že vem, ker vsakič, ko se po prekrokani noči zbudim, me začnejo boleti lasje in je za crkniti.