Tuja scena

Potovalni agent: Najbolj čudna zvezdniška zahteva je bil kuža spremljevalec

Los Angeles, 22. 02. 2024 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdniki so znani po tem, da si lahko privoščijo vse – imajo tudi najbolj čudne zahteve. To je nedavno znova potrdil tudi potovalni agent Rob DelliBovi, ki ureja potovanja znanih in bogatih ljudi, v podkastu Good Listen pa je razkril, da je bila ena najbolj čudnih zahtev, ki jo je kdaj dobil, ta, da je moral biti stranki v vsaki hotelski sobi, kjer je stanovala, na voljo kuža srednje velikosti.

Rob DelliBovi, potovalni agent zvezdnikov, je nedavno razkril, da je bila najbolj nenavadna zahteva, ki jo je dobil od stranke, ta, da je človek želel v vsaki hotelski sobi, kjer je prebival, v apartmaju imeti kužka srednje velikosti, ki bi mu delal družbo. "Imamo nekoga, ki si želi v vsaki hotelski sobi, kjer prebiva, družbo kužka srednje velikosti," je povedal.

Znan glasbenik si želi na potovannjih družbe kosmatincev.
Znan glasbenik si želi na potovannjih družbe kosmatincev. FOTO: AP

"Ko ta oseba pride v mesto, potrebuje družbo psa, a noče biti njegov lastnik in z njim potovati, kar vsi vemo, je res nadležno. Želi si družbe psa," je povedal in dodal: "Bilo je torej obdobje, ko smo mu morali priskrbeti srednje velikega kužka v vsakem mestu, ker si je to želel. Torej ne premajhnega in ne prevelikega."

Kot je pojasnil, so začasnega pasjega družabnika priskrbeli iz bližnjega zavetišča ali pa si ga izposoditi celo od hotelskega osebja. "Iskreno smo najprej poprosili hotelsko osebje, povprašali smo jih, ali ima kdo kužka, ki bi ga določeni znani osebi posodil za noč ali dve," kot je namignil v intervjuju, je šlo za slavnega glasbenika.

Zvezdnik je zahteval, da ga v vsakem hotelu pričaka kuža, potavalni agent pa si jih običajno izposodi v zavetišču ali pri osebju nastanitve.
Zvezdnik je zahteval, da ga v vsakem hotelu pričaka kuža, potavalni agent pa si jih običajno izposodi v zavetišču ali pri osebju nastanitve. FOTO: AP

"Na glasbenih turnejah se pač hitro premikajo iz kraja v kraj," je še povedal in dodal, da so kosmatinca potrebovali tudi za krajše postanke: "Potrebovali smo kužka tudi za postanke, ki so trajali le tri ali štiri ure, takrat smo morali biti izjemno kreativni."

Če je bil omenjeni zvezdnik v Minneapolisu, je DelliBovi na pomoč poklical prijatelja: "Poznaš koga, ki ima srednje velikega psa, ki bi ga posodil za naslednjih 24 ur, za to pa bi bil pripravljen plačati 450 evrov?" Znana oseba, ki ima rada kosmatince, pa je ob vsakem najemu podpisala dogovor, da bo zanj tudi primerno poskrbela. "Ustvariti smo morali pogodbo, s katero je obljubil, da bo poskrbel zanj. Pa tudi če bi ga kuža ugriznil, ubil ali kar koli drugega, to ne bi bila lastnikova krivda," je povedal o podrobnostih pogodbe.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmickica
22. 02. 2024 18.58
+1
Za noben denar mu ne bi posodila psa. Bogve kaj pocne z njim, to se mi zdi zelo sumljivo.
devlon
22. 02. 2024 16.37
Kateri pes je najboljši za božat? Sosedov.
Nace Štremljasti
22. 02. 2024 15.15
+1
da so lažje zaspali ko Senica in baričevič
LinaAnil
22. 02. 2024 15.08
+1
Koliko od teh prtišjenih "zvezdnikov" je bilo na Epstinovem otoku?