Tuja scena

Preprodajalec pokojnega Maca Millerja obsojen na 11 let zapora

Los Angeles, 19. 04. 2022 11.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ryan Reavis, eden od preprodajalcev prepovedane substance, ki je ubila raperja Maca Millerja, je bil po priznanju, da je distribuiral fentanil, obsojen na deset let in 11 mesecev zapora.

Štiri leta po tragični smrti mladega raperja Maca Millerja, bivšega partnerja pevke Ariane Grande, je eden izmed treh preprodajalcev prepovedane substance, s katero se je glasbenik predoziral, priznal krivdo in prejel skoraj 11 let zaporne kazni.  

Mac Miller je umrl leta 2018, ko je bil star 26 let.
Mac Miller je umrl leta 2018, ko je bil star 26 let. FOTO: Profimedia

39-letni Ryan Reavis, ki se je na sojenju sicer zagovarjal, da je v času raperje smrti deloval zgolj kot posrednik in da ni vedel, da so bile preprodane tablete zmešane s fentanilom, ter ob tem sodišče prosil za petletno zaporno kazen, je na koncu prejel kar deset let in 11 mesecev za zapahi.

Pred izrekom kazni je sodišče nagovorila tudi Millerjeva užaloščena mati, ki je dejala, da je njeno življenje po sinovi smrti postalo temačno, saj sta imela z Macom posebno, trdno vez. "Gojila sva odnos, ki je bil globok, poseben in nenadomestljiv. Govorila sva praktično vsak dan in ni bilo teme, ki je ne bi obdelala," je nadaljevala in zatrdila, da ne bi njen sin nikoli zavestno užival fentanila, saj je želel živeti. "Veselil se je prihodnosti," je zaključila.

Mac Miller in Ariana Grande
Mac Miller in Ariana Grande FOTO: Profimedia

Spomnimo, Miller je umrl leta 2018, ko je bil star 26 let. Obdukcija je kasneje pokazala, da je glasbenik umrl zaradi predoziranja z alkoholom, kokainom in fentanilom. Njegova smrt je pretresla številne oboževalce in zvezdnike, ki so se ga spominjali kot prijaznega in talentiranega ustvarjalca. O izgubi dobrega prijatelja je javno spregovorila tudi Halsey, ki pa je v težki situaciji videla tudi svetlo plat. "Kljub tako tragičnemu in grozljivemu dogodku mi je uspelo najti tudi pozitiven vidik. To mi je dalo pogum in vero, da sem prekinila zvezo z nekdanjim partnerjem. Dalo mi je tisto moč, ki sem jo potrebovala, da sem storila ta veliki korak," je leta 2020 dejala glasbenica, ki se je kasneje odločila za bolj zdrav način življenja in julija lani z novim partnerjem pozdravila prvega otroka.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jožica2611
19. 04. 2022 15.01
Zakaj se pa Mgk ne predozira? Svet bi bil mnogo boljši
SamoPovemMojeMnenje
19. 04. 2022 13.54
+3
mac je bil običen narkoman!
burekkafana78
19. 04. 2022 15.38
jup in to težek! Samo ne glede, je bil dober reper oz. glasbenik!