20°C

Pri 36 letih umrl tajvanski igralec in pevec Alien Huang

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
12
Azijski zvezdnik, ki se je ukvarjal z glasbo, igro, imel pa je tudi svojo linijo modnih oblačil ter dodatkov, je umrl star 36 let. Huanga je policija našla na njegovem domu, uradni razlog smrti pa še ni znan.

SmrtAliena Huanga je potrdila tajvanska policija. Igralec, pevec in modni oblikovalec, ki je bil znan tudi pod imenom Huang Hong-Shen, je umrl star 36 let. Zveznika so našli na njegovem domu v tajpejskem okrožju Beitou, je poročal ameriški Variety. Uradni razlog smrti še ni znan, v zvezi z okoliščinami smrti izjave za javnost njegova ekipa še ni podala.

Aliena Huang je bil nekdanji član dveh fantovskih skupin.
Aliena Huang je bil nekdanji član dveh fantovskih skupin.FOTO: Profimedia

Nekdanjega člana fantovskih skupin HC3 inCosmo so našli v spodnjem perilu na prehodu iz kopalnice v njegovem stanovanju. Prve preiskave so pokazale, da sledi alkohola in prepovedanih substanc v njegovi krvi niso zaznali. Prav tako pa ni bilo sledi nasilnega vdora v objekt.

Huang je svojo igralsko kariero pričel pred nekaj leti, ko se je pojavil v filmuGatao, za katerega je leta 2015 napisal tudi glasbo. Leta 2016 pa je zaigral v filmuGo! Crazy Gangster, zadnjič pa se je na velikih platnih pojavil letos, v romantični komedijiActing out of Love. Gledalcem je ostal v spominu zaradi vloge v televizijski seriji Lovestore At The Corner, bil pa je tudi voditelj šovov kot sta 100% Entertainment in Mr. Player.

Leta 2008 je ustvaril Alien Evolution Studio, ki ponuja oblačila in modne dodatke, ki ostajajo v prodaji kljub njegovi smrti. Huang je že tretji zvezdnik iz azijskega področja, ki se je poslovil pri 36 letih v zadnjih nekaj dneh. V tem tednu sta namreč umrli tudi korejska igralka in lepotna vlogerka Oh In-hye ter japonska igralkaAshina Sei .